- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
peetmaster
senior tag
válasz
South Velen #8341 üzenetére
Osztom americanidiot véleményét.
Nekem sem a directx11, vagy éppenséggel a shader model 5.1 a mérvadó. Ezek előnyös tulajdonságok az Nvidia-val szemben, de nem biztos, hogy ilyen áron. Mindenképpen érdemes lesz megvárni, hogy mit reagál az Nvidia ezekre az 58-as kártyákra, mellesleg pár hiteles tesztet is szívesen látnék majd. De ha tényleg nem lesz 5850-es ATI 70k alatt, akkor el fogok rajta gondolkodni, hogy biztos, hogy megéri nekem ezt az összeget? Pláne akkor, ha az Nvidia válasza az lesz, hogy lejjebb viszi a gtx285/295 árát.
-
peetmaster
senior tag
válasz
partyphoto #8300 üzenetére
Addigra már kijönnek a 6xxx-os szériák!
-
peetmaster
senior tag
Az a baj, hogy most egy 9500GT-m van, miután eladtam a 4890-et.
Ez is csak kölcsönben, még nem veszek egy 5-ös ATI-t. Csak nem sokáig bírom már, főleg ha majd megjelenik a Dirt2 vagy a Stalker: Call of Pripyat
Remélem, hogy novemberig be tudok ruházni egy új vga-ba. Mert így is már elvonási tüneteim vannak, hogy 3 hete nem játszok semmivel. Úgyhogy megkérek minden kedves boltos bácsit, hogy ne adjátok drágán őket!
-
peetmaster
senior tag
válasz
8nemesis8 #8232 üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek! Hát én egy 5850-re pályázok, de 55k-nál többet semmiképp nem szánok rá. Nemrég adtam el a 4890-emet. Annak a szintjére nem szeretnék "visszaesni". Inkább várok, hogy lemenjen az ára, de az 5850 alá nem szeretném adni.
Aztán később eljátszok a gondolattal, hogy 5870...
-
peetmaster
senior tag
Nem tudjátok, hogy 50-55.000Ft körül lesz-e valami normális 5xxx kártya?
Aktív témák
Hirdetés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest