Aktív témák
-
schwartz
addikt
válasz
leviske #1754 üzenetére
A ramok 3600-on mennek. Kis szerencsevel GPU oldalon hozhato a HD4870 koruli orajel. Csak azt ne mondd, hogy nincs kulonbseg a ket kartya kozott. (foleg kepjavitok + magasabb felbontas). Tudtommal ATI oldalon nincs memory leak bug igy a + 512Mb ram nem letfontossag. (keves kivetellel)
-
schwartz
addikt
válasz
VaniliásRönk #1576 üzenetére
Tisztaban vagyok vele, de itt konkretan az RV790-es GPU letrejottere ertettem a dolgot. Ha nem igazolodik be Abu feltevese, hogy felhasznalasra kerulnek az RV870 shader tombjei, akkor az egy GPU-s kartyak kozott nem biztos, hogy piacra dobta volna az AMD 55nm-en ezt a GPU-t csak azert, hogy poziciot erositsen a GTX260-al szemben.
-
-
schwartz
addikt
A ph-s cikk is ezzel nyugtat.
Ugyanakkor...
Aha, ertem...hisz.eddig sem az volt lathato, hogy a "jovobemutato architektura" sorra elverezne kepjavitokkal magas felbontasban.
Biztos keves az SP es tul sok a ROP...
-
-
schwartz
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Autós topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Napelem
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest