- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Tocika #20725 üzenetére
Pedig 1szerű: ha mindent beállítottál, menj a registry-be, és mentsd el a HKLM\Umwinder ágat, ott vannak tárolva a beállítások. Ha újratelepíted a rendszert/RT-t, csak futtatod a .reg fájlt, és máris megint működőképes.
ATT-t is használhatsz, az sokkal egyszerűbb, ott a HKCU\RayAdams ágat kell menteni. -
TomBoy1986
veterán
válasz
Tocika #20725 üzenetére
ITT szoktak lenni a BIOS-ok, de 3850-hez nincs túl sok. Szóval próbáld meg inkább szoftveres úton állítani a ventifordulatszámot.
Rivatunerrel pl. tökéletesen lehet (valaki írt egy cikket az RT fordulatszámszabályozásáról, azt nézd meg), s annyi változott csak, hogy most nem a treshold-okat kell állítani a 2.07 és 2.08-as verziókban, hanem a Scheduler fülön kell Temp. Range-eket megadni, s azokhoz profilt rendelni.
s1ru2:
Elméletileg a CF erősebb, de emellett - ha azt is bővíteni akarod - akkor 4PCI-E-s alaplap kell, azaz ha X2-t veszel, akkor az alaplapon spórolhatsz (hisz elég 2PCI-E-s is). Szóval én az X2-re szavazok, ha egyszerre veszed. A driver pedig már kint van. -
pisti
őstag
válasz
Tocika #10837 üzenetére
A vicces az egészben, hogy amennyire tudom a ref.hűtéses kártyákat, tehát pl. az ASUS ref.hűtéses HD3850-jét a Sapphire gyártotta, csak aztán ment az ASUS-hoz matricázásra, meg csomagolásra.
A két kártya tök ugyanaz, kicsit más a hozzáadott körítés, tehát a döntés csak ezen múlik.
Azt érdemes amelyiknek jobban tetszik a körítése, meg az ára. Ezt pedig csak te tudod eldönteni. -
CimbiX
aktív tag
válasz
Tocika #10837 üzenetére
En inkabb a Sapphire-t tanacsolom- többnyire olcsobb is, a hozzaadott jatekok pedig a Black Boxban sztem többet ernek, mint Asus oldalon. Nekem meg egyik markaval sem volt soha semmi gondom, ASUS lapomban Sapphire kartya van (mondjuk az utobbi 4 kartyam mind Sapphire volt es az összes tökeletesen müködött, soha semmi bibi
...).
-
L4mie
veterán
válasz
Tocika #10837 üzenetére
Azt hiszem az ASUS nak nem referencia a hűtése, a sapphire nak az, és sokszor látni feljebb, hogy melegszenek, és nincs rendesen szabályozva a sapphire hűtése, ha az ASUSé van akkor szerintem azt (nekem amugy is szimpatikusabb)
De vannak itt nálam értesültebb emberek is ^^
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest