- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Felkészült a Redmi 15C
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
Én azt mondom, hogy mindegyik gyártóval ugyan az a baj. Minnél többet, minnél hamarabb, minnél olcsóbban gyártani! Sajnos hiába nézegeted bármeik gyártót, mindnél ugyanannyi az esélyed, a hibás termékre, mert ha szerencséd van, másik csarnokban készül a másik típus, és nem ugyanabban.
Na szóval én a linkelt kártyát az iponban vettem, és igen garanciális cserés volt, de azóta vettem már másik kettőt is az iponban, és azokkal semmi baj.
A dobozra ez van írva: HD3870 512 GDDR4 PCI-E DUAL DVI-I/TVO
és én egy linket is dobnék mellé, hogy melyik hűtésűről van szó, biztos ami biztos.szamuraj: ami viszont a gariztatást illeti, mikor megveszed a terméket, a számla aláírásával aláirsz MINDEN boltban egy szerződést, amiben mind a két fél vállal dolgokat. S mivel néztem, hogy elég messze laksz a nagyfalutól, ezért nem hibáztathatod a boltot, ami futárral viszi a kapudig a cumót. Az viszont, hogy a garanciális termék is sérült, az pedig nem a bolt, hanem a nagyker hibája, mert teszt OK-ban kellene átadnia a boltnak. Na erről ennyit.
Nekem 4hétig tesztelték a fentebb említett videókártyát, mert ezt csinálta. Végül kaptam egy teljesen újat, mert maghibás volt, és ez csak dual monitornál különbözőfelbontás/frekvenciánál jött ki. Mert először azzal adták vissza, hogy teszt OK (crysist játszottak rajta). Szóval ez még a gyártónál se derült ki, hogy hibás a GPU. Szóval ilyenért okolni egy viszonteladót badarság lenne.
Na végül a szófosásom konklúziója: Vegyél bármilyen videókarit, de legyen dual slotos, legalább GDDR4-es memória rajta, és minnél nagyobb a venti átmérője, annál lassaban kell forognia, tehát csöndes.
Azt hiszem ennyi, lehet érte szidni -
szumo
senior tag
Szerintem ezt keresd. Nekem ez van, és nagyon-nagyon meg vagyok elégedve vele. Igaz, hogy ez már a második, mint az alaplapomból is, de hát én ilyen szerencsétlen vagyok, ha a saját gépemről van szó. Persze azóta két másik gépet is összeraktam, azok flottuk mennek, semmi bajuk, pedig azokba is a fent említett videókártyát tettem.
Ja és az egyáltalán nem elhanyagolható tény, hogy üresjáratban 38-39 fokos a videókártya, cod4 és 3d mark 06 alatt pedig nem lépte eddig túl az 56 fokot. Szerintem Katt is ezt a karit javasolta, ha jól sejtem. -
katt777
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest