- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
" és persze mondjuk Arctic Cooling nem csak 4870x2-re csinálta volna meg a "kis" hűtőcskéjét... ezért baromi pipa vagyok. " tudod mien régóta sírok ez miatt?!
a HŰTŐCSERÉN nem vagyok meglepve. mikor megvettem kiszúrtam.
sajnos az ATI lekakilja ezt a típust. pedig a leggyorsabb VGA címet is bitorolta egy rövid ideig. hm. sajnálom, nagyon megszerettem ezt a VGA-t. bitang nagyot gyorsult, amióta 940BE-vel megtámogattam. csak baszakszik a CF -
- = Zk = -
félisten
válasz
TomBoy1986 #41716 üzenetére
végre énis!
kb 1 év kellett ahoz, hogy rájöjjek VGA-m turpisságára, működésére.... hálás köszönet -
- = Zk = -
félisten
válasz
#19617792 #41697 üzenetére
igymár értem. köszönöm..
de ha veszek egy (pl) ASUS-t, valszeg nemfogom lecserélni, ha 4890-est is veszek későbbpisztoly: nem bug. ennyi a valós neki. nemtudom miért. de azt sem lehet mondani, hogy nem használja ki, hiszen lsd nálam 3DM06. ha megy mindkét GPU csinál közel 16k-t. de amióta levan tiltva, épphogy 11,5k-t.
nagyon nagyot ütne a kártya, ha valós 2X512MB lenne rajta. -
- = Zk = -
félisten
válasz
scope2007 #41691 üzenetére
látom teis X2 tulaj vagy
7főn kénytelen vok beszélni Iponnal, hogy ez esetben mit tudnánk tenni. ha kell, kikapom az alaplapot is, csak találjunk már ki valamit. ellenben nem szívesen cserlnék deszkát. deha muszály akkor max Asus M3-M4***-re!
mivel úgyis eladom a VGA-t lassan, azért szeretnék nyugodtan aludni. nomeg ha lehet, kihúznám még vele, amig a 4890 ára lejjebb nem megy! legalább 10-15k-val! -
- = Zk = -
félisten
válasz
#19617792 #41686 üzenetére
mindenestül maradéktalanul hogylehet? Driver Cleanerrel? gondolom....
megpróbálkozom vele, csak idegesít, hogy X-edik bekapcsolásra megbolondul az ATi, és kattintok párat, és már levan tiltva a második GPU.külön helyről nemtudom beolvastatni a drivereket. amit feltelepitettem neki, abból válogat. de az a legbosszantóbb, hogy minden hónapban szopok, az ati driver frissítéssel. minden hónap, kész rémálom. és minden hónapban lepucolni-feltenni egy 64bites ultimét vistát, azmár @&#!
már ott tartok, hogy XP alatt is kikapcsolta a második GPU-t. tehát oprendszerbeli geb@sz kilőve. én az alaplapra gyanakszom. mást már nemtudok...
-
- = Zk = -
félisten
vmért megint nincs CF nálam.
a vicc az egészben, hogy elhalgatta a Vista. ha nem nézek rá a CCC-re, akkor még mindig abban a tudatban élek, hogy van! eszközkezelőben letiltotta a másodlagos VGA-mat. erre vkinek vmi 5let?....a szitu ugyanaz, mint sok pár száz hsz-szel feljebb!
-
- = Zk = -
félisten
Uraim bocsánat.!
a teszt igazolja, hogy tévedtem a fogyasztással kapcsolatban. mégeccer elnézést kérekjogos az 5 pont levonás
amúgymeg hátast dobok mindjárt. táblázat szerint a CF-X-hez elegendő lenne az 535-ös enermeaxom. nemár....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #41625 üzenetére
elrontottam, na
tehát: 550es chifi érdekes, bár én nem lepődök meg rajta. nem avanzsálom chifit
a 750esen meg szintén meglepődök. CF-Xhez necces -
- = Zk = -
félisten
válasz
monosz #41624 üzenetére
hátigen. a 750W elgondolkodtató.pláne chifivel! ha azt vesszük, hogy a VGA-m dobozába csomagolták a figyelmeztetést: " 550W or higher power suppply"
nekem az 535ös enermaxom szépen döcög. néha kézmeleget fúj, de nem visít... hmmamúgymeg, nemnyomja meg a villanyórát egy táp, csakmert 1,5kW-os. annyit vesz ki, amennyire neki szüksége van. az a 1,5kW aza határ
-
- = Zk = -
félisten
válasz
monosz #41622 üzenetére
énis 3870 CFX miatt vettem ezt az alaplapot
csak a táp egyenlő a nullával...
pls sikits rám, ha van vmi kézzelfoghatód ez ügybenszívesen máskoris
szerk: sajna kihalt a topic, mivel a 3xxx széria is kezd. de a 3870 X2 bukott a legnagyobbat sajna. de hála a frissülő drivereknek, azért van előrelépés keményen!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
monosz #41620 üzenetére
hmm.. értelek! nem semmi.akkor neharagudj, de passz. max keresd subaruwrc-t. ő nagy mágus ebben
---------------------------------------------------------
nefélj, nem sarkazod le. védve vannak a sarkok
szerk: amugymeg ha szétszedted, és a karit gondosan félre hejezed, semmi baja nem lehet. a ventivel meg úgy babrálsz, ahogy jónak érzed! -
- = Zk = -
félisten
válasz
monosz #41616 üzenetére
3870 CFXről leginkább subaruék tudnának nyalatkozni, járt náluk a VGA-m e célból! őkis panaszkodtak vmiről, csakmár nem emlékszem miről! milyen driverekke lpróbáltad?..hmm...
hamár lejárt a gari, akár leis operálhatod a ventit, és darabokra szedheted. csak nézd meg, mit hova
aztán rakd össze, lehet csak kikéne pucolni a ventiket. ennyi. ha esélyes a porosodásra a géped, akkor fennáll eza veszély náladis! szvsz!
-
- = Zk = -
félisten
a lényeg, hogy megszerelted
a sztorihoz meg No Comment..! tökéletesen egyetértek Veled...(én a ramvásárlásal döltem be így. Ősembertől vettem, és a gariztatás csúnyán férreértettem. de szerencsére nem kellett használnom
)
(#41612) gbors: igen, hallottam hírét. kölcsönadtam subaruéknak, és náluk is gondok voltak. nem volt hajlandó a CFX múkodni! először azt hittem azért, merthogy konyec a VGA-mnak. de a teszted megerősített, és újra értelmetadott az Életünknek. nekünk, X2 tulajooknak
-
- = Zk = -
félisten
hűűű, vazz! az nem semmi. részvétem VGA társ
a hűtéssel nekemis meggyűlt a bajom. mellesleg a 2db VF900-as jónak túnik, de a középső chipet sem ártana hűteni. valamint van egy icike-picike DIÓDA, amit széintén nem ártana.de a garizás hogyhogy lejárt, mikor énis szinte az elsők között vettem a karit, és tudtommal két év a gari.
-
- = Zk = -
félisten
nefeledjük, sokat javult a catalyst is. ha annyira sokat mégsem, delegalább látszik az eredménye, hogy haladtak vele....! énlegalábbis észreveszem az X2-mel.
-
- = Zk = -
félisten
átnyálaztam a tesztet, és nagyon meglepődtem a kártyámon. már-már kezdtem leírni, de úgynézki, hogy csak beváltotta a hozzá fűzött reményeimet, amikkel felbuzdulva vásároltam meg, idestova már 1 éve!
a kártyát úgy bocsátottam a rendelkezésére, hogy nyúzza meg ahogy tuddja. OverDrive-tól kezdve, ami kifér a csövön. ezt külön köszönöm nekiaz inen nszármazó eredményeken, meg szintén megvagyok lepődve...
a teszt nagyon jó lett!! gbors fórumtárs nagyonjó munkát végzett. le a kalappal előtte, és az oldala előtt
és igéretemhez híven, ha meglesz a 4890, aztis odaadom többnapos VIZITÁLÁSRA
-
- = Zk = -
félisten
válasz
baleee89 #41340 üzenetére
szia
nekem 3870 X2-m van, és sajnos egyet kell, hogy értsek lsc fórumtársammal.
néhány játékkal tudok full hd-ben nyomulni, de van ahol már az 1680*1050en is csak erölködik. énis az 50-est javasolnám.
bár ha picit jobban belegondolunk, egy 4870-es oldalán nem lenne sok gondod, az biztos. én ha cserélnék, csakis 4870-et vennék. de nem az X2-t!!üdv
ZK -
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog #41338 üzenetére
énis, neaggódj!
-
- = Zk = -
félisten
visszakaptam a kártyámat
(bővebbet nemmerek mondani, subaru és ADAM fórumtárs beleegyezése nélkül. de maradjunk annyiban, hogy a cél a 4-5GHz-es quad intel +CF-X volt
a többiről majd ők nyalatkoznak
))
-
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
(#41255) és (#41256): megértem.
bár én nem a VGA-t hibáztatnám, csakmert nincs fent SP3.
Az egész rendszert meg nem akartam újratelepíteni csak ezért : ) pedig szvsz itt lehet a bibi. pláne, hamár a második táppal hajtod meg szerencsétlen VGA-dat. -
-
- = Zk = -
félisten
igen, sajna a 3870 X2-es tesztek már régiek. régi driverrel készültek, és nem hiszem,hogy frissíteni fognak. számít a VGA-nak a környezete is(RAM,CPU) ugyhogy szvsz ezis változó. de a driverek javultak. javítottak az X2-n. lassan egy éve taposom a karit!
nV topikban érdeklődtél? -
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Májsztró #41191 üzenetére
nemrossz meglátás
De én tisztában vok termékek, megoldások értékcsökkenésével, ugyhogy nekem ez voltaképp nem szempont!
erre élő példa a jelenlegi konfigom. nemegész 1év kellett ahoz, hogy kihajtsam az X2-es VGA-mat. igaz, hogy a kari már a felénél is kevesebbet ér, de ez van. ergó ezért is volnék kiváncsi, hogy mit menne idehaza nálam egy CF-X. lehet ellennék vele még egy darabig.
(de persze ez múlik az ATI driver fejlesztő csapatán is)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Májsztró #41189 üzenetére
lehet rossz helyen kerestem, de nemtaláltam még! de a tesztekkel is úgy vagyok leginkább, hogy amit én tapasztalok, látok azt hiszem el. (persze eztcsak saját szakállra értem)
lehet felesleges, de hosszútávra nem rossz szvsz (ha nemis olyan hosszúra, de kicsivel többre biztos jó
)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog #41164 üzenetére
itt bővebben![link]
jó8... -
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog #41162 üzenetére
lehet 64bites vistán már szeretni fogja
őstag rangtól, és még akkor sem biztos. vannak bizonyos elvárások, feltételek ezzel kapcsolatban (is).
-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog #41160 üzenetére
igyvan
sajna a ATT nálam galibát csinált. átkellett térnem RT-re..ami azért fura nekem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #41158 üzenetére
én a 9.2-t használom.
úgyszoktam,hogy 8.12 CCC-vel fel, megnézem mit reagál, majd fel a legfrissebb driver CCC-vel...!töbiek?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Attix82 #40922 üzenetére
Hűtés:én cserélném a gyári hűtést!szvsz
Hűtő hangja:katt oldalán lehet találni bios moddolást,mellyel növekedhet a teljesítmény, illetve csökkenhet a hőmérséklet! ez a venti szabályzásnak köszönhető
hártánya hogy ha kiderül a gariztatásnál eza kis moddolás,ugrik a gari!
de érzésem szerint nem vészes....de erről ink azok tudnának nyilatkozni akiknek van ilyen VGA-ja...
megbízhatóság:egy ATI mindig is megbízható!szerk:egyetértek gbors fórumtársal
szvsz lapozgass az oldalán,van sok hasznos ami neked kellhet -
- = Zk = -
félisten
válasz
bakosgabor57 #40873 üzenetére
én már nemhasználok 3dm06ot....
only game.... -
- = Zk = -
félisten
válasz
bakosgabor57 #40871 üzenetére
hát nemtudom...én ellent mondanék Katt doktorunknak...nekem igenis van javulás....nem mondhatjuk h nincs javulás,mert igenis van....szvsz függ a rendszertől is,egyéb driverektől,hotfixektől is....
de miben szeretnél javulást látni? -
- = Zk = -
félisten
hakos1987,zozoz1:üdvözlés és köszöntés nektek...
igen néha jövök...figyelek,sasolok -
- = Zk = -
félisten
én a BMW-nek....
kövezzetek meg..barátok,ellenségek egyaránt.de én a bantunak drukkoltam!persze legbelül a BMW-nek...
-
- = Zk = -
félisten
jónagyokat
ATI kártyából meik a "legolcsóbb" ameik támogatja a DX10.1-et?
-
- = Zk = -
félisten
úúúú a másik ÉNem
üdvözlet....akkor valszeg proci limites vok...(stalker
s hálósan vibrál,szaggat...alap beállitásoknál is)..lehet veszek vmi régi 3650-est és letesztelem azzal...hátha.mert ami van 1900xtx-em az még hírből sem tuddja a dx10-et
köszi Pajti
szerk:"A lényeg inkább fennt legyen cpu limited,mint lennt vga." ez mit is takar?
-
- = Zk = -
félisten
üdv néktek
kérdés:proci limit ill. VGA limit miben nyilvánul meg?miben vehető észre?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest