Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
szasanyi #2651 üzenetére
kérdeztem a megfelelő helyen is, csak mivel válasz nem érkezett, gondoltam itt is
Akkor gratulálok, ó Időutazó!(Gyk. itt kérdezted előbb.
)
Tekintsétek tárgytalannak a kérdésemet!
Megválaszolták kérdésed*, ha nem tetszik a válasz, ez van.
*Ráadásul mindkét helyen, csak nem 5 másodpercen belül.
Egyébként, hogy - segítvén - harmadiknak ugyanazt mondjam: max. 25K.
Itt meg kiskerajánlatokat böngészhetsz PCI-E Sapphire karikra: [link] -
katt777
félisten
válasz
szasanyi #2644 üzenetére
Ezt nem tudom, honnan vetted. Mármint, hogy lány vagyok. Te írtál lányos zavarodról, nyilván azért, mert ilyesmit tapasztaltál a környezetedben fellelhető ifjú csupaszmajom-nőstények részéről.
Részemről nem folytatom a ''vitát'', mert szerintem a sértődésed (ha még megvan) senkit nem érdekel egy szakmai fórumon, én meg már bocsánatot kértem, amiért megbántottam az érzékenységedet. Túlléphetnél rajta, különbe örökké rágni fogja a lelked
.
Ha XT-vel kapcsolatban kérdésed van, akkor összpontosíts arra. -
katt777
félisten
válasz
szasanyi #2639 üzenetére
Csak 1 javaslat volt, segítő szándékkal, hogy ott többen és hamarabb tudnak segíteni, mert eleve ezzel foglalkoznak. Bocs, hogy nem néztem meg, ott is megtetted-e, ez nem szerepelt az érdeklődési körömben. Nem arról volt szó, hogy ne tehetnél fel ilyen kérdést, nem is kívántam emiatt off topic vitát indítani. Ha kultrális környezetedben az obszcén levelezés/beszélgetés természetes dolog (főleg lányok körében
), nyugodtam tedd meg, ha ezzel levezeted a feszültséget, ez pszichikailag bizonyítottan segít. Nincs harag, téged majd kihagylak a levelezési körömből, nehogy megsértsem az érzékenységedet vagy esetleg egy korai agyvérzés okozója legyek.
-
aginor
veterán
válasz
szasanyi #2634 üzenetére
A termékleírás, és a mellékelt kép nem egyezik a linken(képen valami x16xx van).
A PCI-E csatolófelületü sap x1950gt max 25K-t érhet.
34K-ért már kiskerben x1950pro kapható, de szerintem nézz körül itt a bazárokban, és az ott található árakból vonj le min 20%-ot és már van is egy jó árad rá..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Home server / házi szerver építése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rainbow Six: Siege
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest