Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lacci1984

csendes tag

válasz boeing #9270 üzenetére

ezt mondtam én is az üzletben. A furcsa az volt, hogy ott a DVI-al egész gyorsan bejött a kép, csak az analóg volt rossz ott is...

Közrejátszhat az én gépemnél, hogy én DVI-Dsub átalakítóval próbáltam?

• lacci1984

csendes tag

Üdv mindenkinek!

Tegnap vettem egy Sapphire Radeon HD4650 1GB-os kártyát. Viszont nagyon nagy problémám van vele, nem tudom másnak volt-e ilyen...
    A lényeg: beszerelés után indítanám a gépet, de semmi kép, a monitor ugyanúgy stand-by módban van. A gép nem fagy le, mert Ctrl-Alt-Delre reagál, újraindul, illetve a NumLock is működik, valamint lehet hallani, hogy dolgozik a HDD is. Próbáltam mind a D-Sub, mind a DVI csatlakozókat (utóbbit csak átalakítóval, mert a monitoromon nincs DVI -> LG W1934S).

Ám egyszer csak arra lettem figyelmes, miközben az üzletet felhívtam, ahol vettem, hogy hoppá, megjelent az operációs rendszerem... Gyors driver telepítés, természetesen utána a kötelező újraindítás, majdm egint csak stand-by mód...

Az üzletbe egyébként visszavittem, ott is hasonló eredményeket produkált, de közel nem kellett ennyi időt várnom...

Ha esetleg valaki találkozott ezzel a hibával, de sikerült megoldani valahogy, kérem írja meg PÜ-ben, hogy hogyan sikerült!

A gépem egyébként, ha szükséges:
    Gigabyte MA785GM-US2H, Athlon II X3 CPU, 2x1GB DDR2 800 MHz, LC Power 420W tápegység
    Az alaplapi integrált VGA-val nem volt baj, de próbaképp letiltottam, hátha ez közrejátszott, de az eredmény ugyanúgy nem lett jó.

Ha lehet, PÜ-ben üzenjetek!
    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák