Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #31757056 #5910 üzenetére

Áh, 5V-ra szabályzott ventit semmi sem űberel. :) Vagy egy 800-as S-Flex-t. Így viszont lassan több lesz a leves, mint a hús. TX2-es proci hűtőm van, az pörög 900-at. Nem igazán hallom. Seasonic 430W táp. Nem nagyon. 640es 2 tányéros WD leszabályozva Hard Disk Sentinel-ben minimumra (AAM-ra gondolok). Talán ez hallatszik ki legjobban az Antec P180 Mini házamból. Két ház venti kiszerelve, mert nem fért be a Pio DVD-m (és minimumon sem túlzottan halk a 3 állásból). NEC befért, de az beszart és így nem vettem újra NEC-t. Anno a HD3650-el is elvoltam passzívan. :) Lehet bevállalom ezt a gddr4es 4670 zafírt ha én is leszabályozhatom fix %-ra a ventit rajta és így olyan halk lesz amilyet csak akarok. Nem akarok 25-nél többet futárral együtt VGA kártyára költeni. Tuti nem kapom meg 25-ből a jövő havi 47xx-t. Nem játszok túl gyakran, ezért a lélektani határ 25 alatt kell h legyen. És eddig az összegig nem tudom kapok-e jobbat, mint ez az említett zafír. Szerintem nem, de ha igen, akkor jöhetnek a titkos tippek. :DD Ne feledd, a hang az első a teljesítmény előtt. :))

törölt tag

Köszi a válaszokat skacok. Teljesítménykülönbség megbeszélve. Venti megbeszélve. Ha ez a venti a legjobb az összes 4670-n, akkor lehet bevállalom a passzív megoldással szemben. Bár nem tudom miért nem marok rá a passzív zafirra... Na mindegy, van még pár hetem ezt kitalálni. De valamiért sztem az a ventis gddr4-es zafír lesz, ha 4670 mellett döntök. Kevesebb, mint egy hónap múlva debütál a 4750 vagy 4770. Meglátom mennyi lesz. Igazából ennek a ~20-21 ezres ára bejön, bár még +2500 futár rájön. Ha a 47xx 30-tól indul, akkor nem veszek olyat. Ha 25, megveszem, de ezt kétlem. A 40 nanó miatt várom a 25 ezres árat rá. Ha 3-assal kezdődik, akkor megveszem a két 4670 zafír valamelyikét. Aztán év végiig remélem eljátszok mindennel 1680-ba (73pvm-s2h, e2180@3.0ghz, 2x2gb csx ram@750mhz).

törölt tag

Sziasztok!

Többen írtátok, h a Sapphire HD4670 512MB GDDR4 ventije szabályozható. Ez annyit tesz, h én megadhatom, h mondjuk fix 10%-on fogsz forogni vagy h mondjuk 1 és 15% között fogsz forogni attól függően h milyen forró vagy, vaaagy ezt ő szabályozza magának???

Ilyesmit tervezek venni, de az is lehet h a passzív verziót választom. Bár azt nem szeretném ha egy mód van rá, mert ha keveset is számít, de ez GDDR4-es, no meg 1.75GHz helyett gyárilag 2.2Ghz-es memóriával szerelt.

Egyébként van ennél a zafír 4670 gddr4-esnél halkabb megoldás? Passzívot ne vegyek?

Írtátok, h a gddr3 vs 4 kb 3-5%-t tesz. Ez tényleg nem sok. Az 1.75GHz vs 2.20 Ghz durván hány % ??

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés