- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Steelheart79 #5320 üzenetére
Nah, harcra fel, kíváncsi vagyok hogy adja neki majd a P4. Nyomj is ezért majd egy 3Dmark06-ot a kedvünkért.
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
#31757056 #5219 üzenetére
Én is ezért szívtam a Vistával eleinte. Nem akartak menni a P2K progik, amit motorolákhoz használok (flash-elés, szkinek telepítése, java, beállítások stb....). De nem sokat kellett várni, és kint voltak a driverek. Asszem a progik ugyanúgy mentek, mint XP-én. Azzal neked sem lesz sok gondod.
Aggregátor Üdv, el vagy veszve, mint ahogyan én is. Tanulsz?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
birozoli7800 #5213 üzenetére
Használd egészséggel.
-
tzsolesz
nagyúr
De nem ám. Az első alsó-középkategóriás ATI kártya mit szerintem valóban érdemes CF-be kötni, feltéve ha már van egy belőle, és teljesítménynövekedést szeretnénk elérni. A 2600XT szinte alig skálázódott CF-be.
ha a 9.2-es drivert rá lehet venni, hogy normálisan menjen a CF Vistán, akkor tudnék csinálni egy házi tesztet, de addig semmi esély. Hisz hiába működik szépen a 8.11-el a CF, ha egy csomó játékhoz már minimum 8.12 kell.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Kepi p4 630 #5179 üzenetére
nincs.
Rivatuner-rel tuningolj.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
#31757056 #5146 üzenetére
Nem, 525/540, de úgy meg néha szemetelt, mondjuk nem minden játékban.
Palit Radeon 9550-es volt 128 bit 256Mb. De akkor jó volt Worms3D, Heroes 4, Most Wanted, San Andreas-ra, meg hasonlókra. Utána jött a Heroes 5, a Carbon, Pro Street, nem beszélve a Jericko-ról, és nem volt elég már, az utóbbi ráadásul SM3-mat igényelt. Ekkor vettem meg a megtakarított 24000-emen a 2600XT-ét.
(gyiku: nee
)
Nah, az nagy lépés volt, mert minden szépen ment után. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Gyuri27 #5117 üzenetére
Szerintem egyenesen rosszabb a GDDR4-es teljesítménye.
100Mhz nem dob semmit a teljesítményen, de a kurv@ szar időzítése az már inkább ront, nem keveset.
A 4850-en is rontott, kint a Logout-os írás. A szerző jól ismert.
Szerk:
Jah, mondjuk a hűtése klasszisokkal jobb az már igaz. Igazán kiadhatták volna a GDDR3-as verziót is ilyen hűtéssel.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
roland17_199 #5085 üzenetére
NEM.
De még mennyire nem.
gyiku: Nekem E4500-am volt, ami azért erősebb, de a 21xx széria is elegendő neki, úgy 3Ghz környékére csavarva.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #5075 üzenetére
Jujj, de kemény a 06 pontod.
Én is csináltam egy Quad-os eredményt. 10514 pont
Ketten már le tudnánk gyűrni Őket.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Mákosmetélt #5012 üzenetére
és úgy látom a procim volt a szűk keresztmetszet.
És milyen jól látod. Bizony a procid így kevés. Meg kellene kergetni, de én inkább cserélném nagyobbra.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #5010 üzenetére
Lassan inkább a 35K-hoz. Sőtt....
nem lesz itt semmi olcsó. A HD4670 is inkább 23-24K-ós kategória, akkor mit várunk ettől. Lesz az kb 31-32K. Majd meglátjátok. Jegyezze meg mindenki ezt a hsz-ást. Mert még kísérteni fog sajnos.
Veszek én ősszel majd egy 4850-et féláron használtan, oszt jó napot. Semmi kompromisszum, semmi butítás. Csak éppen sokat fogyaszt, amit én egyáltalán nem szeretek. Vagy megvárom már a 5670-et, az már úgy is Dx11-es lesz, oszt jöhet a win7, meg az új gammák.
Mind ezt azért mondom, mert lecseréltem nemrég a monitoromat 22" 1680x1050-re, és kezd néha kevésnek bizonyulni a 4670. De mily meglepő, nagyszerűen megbírkózik azért a feladattal, persze mérsékelt beállításokkal.
-
tzsolesz
nagyúr
Azt ugye tudod, hogy ezt a karit (RV740) meg nem kapod 30K alatt.
Mihelyst 30K alá csökken az ára, azonnal kicsapta a helyéből a legjobban fogyó 4850-est, és a 4830-ast. ATI is teljesítmény szerint kalkulál árat, azért nem kell mindent elhinni, hogy majd odaadja ezt 20K-ért meg ilyenek.
a legolcsóbb 4830 28K, ettől egyértelmű, hogy többért kell hogy adja, mert a több ezer 4830-ast mindenképpen el kell adni. Azért Ők sem hülyék gondolom.
-
-
tzsolesz
nagyúr
Na egy OS újrahúzás hozott néhány pontot ajándékba.
3DMark06 9772 pont CCC 8.12-vel
3DMark06 9767 pont CCC 9.2-vel
Magyarán a 4670 esetében semmit sem hozott 3DMark06-ban a 9.2-es driver.
Ami hál istennek nem is olyan fontos. Remélem a játékok terén több változás van. -
tzsolesz
nagyúr
Jah, télleg, valaki fölrakta már a 9.2-es CCC-ét? ha igen nyomta már Vistán a COD5-öt? Ha van gyorsulás, akkor fölrakom, ha nem akkor nem. Habár állítólag 3DMark-okban hozott gyorsulást.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #4860 üzenetére
Hát szerintem ennyi beleszólásunk nekünk is van, hogy ne az előző kártyám kategóriájába kerüljön már bele a 4670-esem. Én nem a Sapphire 2600Xt-émmel akarok szembeszállni.
Nem értem mi van mostanság a ranglistákkal, de már követni sem tudom....
Egyébként a 06-os lista az rendben van.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Szten Márs #4834 üzenetére
Ráadásul a csere is fölösleges lenne.
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
hibavissza #4837 üzenetére
Örülök, hogy megoldódott a problémád.
Én csak csodálkoztam rajta, hogy ilyen meleg, mikor szuper hűtő van rajta. Jobb mint az enyémen.
Még jó hogy nem égetted le.
(kurva másnapos vagyok
)
-
tzsolesz
nagyúr
Fagy53, gyiku: Az a szerencsétek, hogy részeg vagyok, és egy értelmes mondatot nem tudok megfogalmazbki.
Ez van skacok.
Berugtam, mert ünnpelek itt a melóhelyen
Így vban 24K-ért vettem a 2600xt-ét. de az jó volt, mert radeon 9550-rőúl váltottam. Mérföldkő volt.
nah, menek.-....
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #4809 üzenetére
Amúgy az normális hogy a gpu-z és a CCC nem ugyanazt mutatja?
Szerintem nem.
Mondjuk a gpu-z mindig a 3D-és órajelet mutatja, a ccc pedig mindig a az aktuális órajelet.
Amúgy mi nem stimmel?
Jah látom, hát ez gáz, mert ez így nem jó, még egy 3DMark06-ot sem tudsz tolni. Nem tudod mivel bizonyítani.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #4805 üzenetére
Az, hogy nem ismeri fel a Catalyst. Jah, csak az? Tudod, hogy újra kell telepíteni a drivert. Mondjuk biztos megtetted mert éppen Te mondtad.
Amúgy a 900/1200 az jó lenne, kihajítanám a rivatunert a francba.
Még az is lehet, hogy CCC-vel vezérelve jobban menne a tuning. Nagyot lesnék.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #4802 üzenetére
De mi vele a baj?
Nehogy hazavágd a karit. Nem ér annyit, olvastam, és írja hogy nem veszélytelen ez a művelet, mármint a limit piszkálása. A priviben mondtad ezt.
Fagy53: Minden esetre még mindig a legjobb vásár NV fronton a 9600GT, és még az is lesz egy darabig. Ezzel nem azt mondtam hogy a 4670 ne lenne az ATI fronton. Elég szépen állja sarat, ahhoz képest mik állnak a specifikációjában.(128 bit, 320SP stb...)
Ráadásul ezt a karit még tuningolni is lehet, ami elég jó hatással van. -
tzsolesz
nagyúr
Szép.
Sajnos ilyen eredménnyel nem tudok harcba szállni. Jó lenne de nem megy így a karim.
Ez a nagyjából 20%-os különbség mindig meglesz a két kártya között.Érdekesség, és ez fontos: a 4670 a játékok nagy részében legyűri a 3850-et, néha a 3870 előtt végez, tréfa nélkül, sok tesztet nézegettem már. A 3DMark-okban meg harmat gyengén teljesít. Az lehet az oka, hogy éppen az olyan helyzeteket nem kedveli a 4670, amik a 3DMark06-ban vannak. Nem vagyok szakértő, nem tudom elmagyarázni.
A VGA-dat egyébként egy 3850-el lenyomnám 3DMark06-ban, és Vantage-ban is, emellett játékokban a tiéd jobban teljesítene.
Érdekes móka ez a 3Dmark-ozás, ezért is mondják sokan hogy inkább játszanak. De hát olyan jó szórakozás ez is.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #4796 üzenetére
Igen a catalist-ban csak a 3D-ét lehet állítani, a 2D-ét nem.
Így úgy lehetne tuningolni, mint ATT-ben. Hamár ugye nincs még működő.
hibavissza: Pff, az nem normális.
Többet vártam attól a hűtőtől. A GDDr3-on nincs olyan hűtés, de nálam alapon 30C körül van, terhelve pedig 60-65C max.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #4792 üzenetére
Héj, akkor arra igényt tartok.
Elvégre ennek Én vagyok az ötletgazdája.
Ugye hogy nem hülyeség amit akartam? Mert így működik a Power Play is
Pluszban azt ugye tudod, hogy mennyi szarakodástól megmenekülhetnének a CF-et, és X2-őt használók ezzel. Sokan nem tudják tuningolni a X2-es rendszerüket, különféle driverek mellett. Ez nagyon hasznos funkciója az RBE-nek. Kezd tetszeni, még catalist profilt is hozzá lehet rendelni a BIOS-hoz, na az még egy jó dolog.Gyiku:
Mindig tanul az ember, köszi.
4795#
-
tzsolesz
nagyúr
Kár, hogy ilyet nem csinálnak 4670-hez.
ZOTAC OC Controller Ez tökéletes lesz vérpistikének vagánykodni. Még a rivatunert sem kell megnyitnia.
Sőtt ha nagymami leül a gép elé Crysis-ezni, és látja hogy akad, nyugodtan, és kényelmesen tuningolhat játék közben is, hisz csak két három gombot kell nyomogatnia.
Szerk: Mondjuk azt nem hinném, hogy csak Zotac kártyáknál működik.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #4772 üzenetére
Most alapon is 35C°-os a gpu. Félek hogy vészesen megnőne a hőtermelés fesz. emeléssel.
Ez igaz. Úgy is csak a tesztek erejéig akarom megnézni majdan.
Valóban megtudnám magam is csinálni, de nem akarok belefutni egyből egy ilyen PCI-os VGA-s beavatkozós folyamatba tudod.
Meg ha valamit fabrikálsz nekem, abból látom, hogy miken is változtattál. Aztán már Én is bátrabban nyúlok hozzá.
Ment PÜ.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #4770 üzenetére
Igen sajnos csak ez miatt kell erősen aggódnom.
Most alapon is 35C°-os a gpu. Félek hogy vészesen megnőne a hőtermelés fesz. emeléssel.De ha bios-ba beírod a tuningot, akkor megy a PP.
Még ezt sem próbáltam pl. Valahogy nem ismerte föl a karimat az RBE.
szerk.
Közben rájöttem. lementettem gpu-z-vel, majd RBE-vel beolvastattam, most már látja.
Hallod? Nem készítenél nekem jó kis profilt, mert Én itt látok vagy 10 helyet ahol át lehet írni az órajeleket.
Amúgy ezt csak DOS alól lehet földúrni rá winflashal?Priviben elküldöm neked a lementett biost, ha az úgy jó.
-
tzsolesz
nagyúr
tzsolesz: 2. A teszteket a 3DMark programok alapértelmezett (default) felbontásában kell elvégezni. Ez 3DMark2001 és 3DMark05 esetén 1024x768, 3DMark06-nál pedig 1280x1024!
Ezt kérik a listás oldalon Vazz, télleg.Akkor viszont a szabályokat kell megváltoztatni.
Mondjuk lehet többet ártanának vele, mint használnának. Ki tudja mit indítana el.
Ezt lehet még itt a topic-ban is hanyagolni kellene. Én be is fejeztem az erről való diskurálásomat.Szerk:
4.) Tuningos teszteknél minden megengedett, ami a csövön kifér... kivéve a 3DMark beállításainak piszkálása!
Ez elkerülte a figyelmedet.
tehát a szabályok jók, csak be kell őket tartani.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
#31757056 #4749 üzenetére
Köszönöm.
Mivel a szabályzatban is benne van, hogy alapbeállításon kell elvégezni a teszteket, ezt valóban nem szabad piszkálni. A megoldás az lenne, hogy basic-et lehessen csak használni. A képen látszania kell a 3DMark főablakának bal felső része is és kész. Ott fel van tüntetve e verziója.
-
tzsolesz
nagyúr
A max teljesítményes dolog azért mipmap szinten rendesen elmos részleteket..
Gondolom azért megengedett, mert kideríteni is nehéz lenne i használta és ki nem. Ezeket a dolgokat a Future?ark-nak kellene gondolom kivizsgálni, és javítani. Mármint azt hogy driver-ből ne lehessen állítani semmit. Vagy például ha annyira akarnák, küldetnének program indításkor egy parancsot ami ezeket a beállításokat alaphelyzetbe helyezi. Nem lehet olyan nehéz.
Nem tudtam egyébként ezekről a kiszórásokról.
A másik pedig az, hogy el ne képzeljük, hogy NV fronton nincsenek ilyen beállítások a driver-ben. Mármint amiknek teljesítménynövelő hatásuk van.
Jah., és Speed(R): Miben különböznek ezek a 3DMark verziók egymástól? És mire jó amúgy a post processing, azon kívül hogy csalni lehet vele a 3DMarkban
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #4744 üzenetére
Nem tudom egyébként mi az Post Processing, de igazából nem is érdekel.
Addig amíg nem az első helyezett valami magasabb összegű pénzjutalomban nem részesül.Komolyra fordítva a szót, most őszintén kit vágjunk át? Fórumtársainkat? Akkor saját magunkat is átvágjuk.
A PH!-ás 4670-es 3Dmark06-os listán csak olyan fórumozók vannak, akikkel nap mint nap dumálunk itt a topic-ban.
Nekem ez a max teljesítményes dolog pont elég. Képminőségben meg nem sok különbség van.
-
tzsolesz
nagyúr
Az végül is nem ér, mert 2 gpu. Viszont szóljon mentségemre az hogy az egyik csak 4x-es PCI-E slot-ban volt.
Olyan 15-16K-kat érnek vele el 16 + 16-os lapokban. Ami végül is nem rossz. Hozza egy alapórajeles 4870 teljesítményét néha. Mind ez nagyjából 40K-ból. Csak éppen sok vele a szopás. nekem pl. nem kéne CF, maximum valami X2.
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Nu nu nu. Ne mondj ilyeneket, mindjárt csinálok egy tesztet 8.9-el is.
Egyébként van olyan is, hogy elkapja valahogy a rendszer a fonalat, és kirívóan jól teljesít. ez persze nagyon ritka. Sokszor egymást követően lefuttatva 3-4 tesztet is 50-60 pont eltérést kapok. Sőtt volt már olyan is, hogy először lefuttattam, ami közben megállt, mert valami hibaüzenetet kaptam. Majd amikor újra elindítottam, csak néztem hogy hogy megtáltosodott. Teszem azt az elején nem 48fps-el indult eleve, hanem 54-el. Meg is látszott a végén, mert született egy 9775 pontos két magos eredmény, amihez azért szerencse is kell. Mondjuk azóta egyszer próbáltam csak, de valami 9689 pont lett. Valószínű nem jól állítottam be a RAM-okat sem stb..
Lényege, hogy mázli is kell egy jó pontszámhoz. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #4724 üzenetére
Hallod, most nézem milyen procival csinálta.
A Q6700 meg sem közelíti. Az CPU pontszám is szörnyen aggasztó ott.
Azért megpróbálom, az ATT-és trükköt gondolom még nem vetette be az ipse, mert akkor picit több lenne érzésem szerint.
Itt az ipse eredménye Most már működik is. A szemetek levédték rendesen az oldalt. De Én megoldottam.
CHIPman: Így van, az.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #4721 üzenetére
És miért is nem látjuk ott az eredményed?
Regelj, és égesd be őket a két magosoddal.
Figyelj már, +Dmark06-osban le nyomjam azt a turrican-t az első helyéről? A Quados eredményem még trükközés nélkül készült, tudod.
ATT trükk, plusz a Quad 3.8 Ghz-en, plussz átviszem a másik szobába, és adok a ramoknak 1180-90-et, oszt jó napot.
Esküszöm neked meglenne a 11K. -
tzsolesz
nagyúr
Bazz, mi ez a vasárnapi szieszta?
Mindenki másnapos?
szerk:
zodo: Nah, még is van egy legény a gáton.
De annak a gpu-nak adj már légyszi úgy 850-ig. Akkor télleg bátor leszel.
Nem emelegszenek ezek annyira, hogy félni kellejen tőlük. Max kapsz egy kékképernyőt, de semmi több.
-
tzsolesz
nagyúr
Nyúzzad csak.
am az mér van hogy ha a monitor kábelt a sima égi csatlakozású ba dugom akkor a provim játék közben 100% ban dolgoozik mind2 mag.. ha DVI átalakítóval dugom rá akkor csak 70%.. vlkinek vlmi ötlete?
Foggalmam sincs, életemben nem hallottam még csak hasonlót sem.
Próbáld ki úgy is hogy kihúzod a monitor csatlakozóját. Eredetileg, semmi különbségnek nem kellene lennie, mert a processzor, nincs összeköttetésben a monitorral-val (értem ezt nem csak fizikailag, hanem általánosan is)
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #4675 üzenetére
Okés.
Jó lesz az.
Aztán holnap ne hogy beteg legyél. Én tegnap kihagytam, mert eleve nem volt valami jó a gyomrom. Ma meg párom szülinapját ünnepeljük, de csak csínján.
A CF-ezést abbahagytam, mert értelmetlen. FC2, UC, GTA4, stb..-nek mindnek kell minimum a 8.12. De ugye ATI bácsijék elfelejtették belerakni a CF támogatást 8.11-től felfelé Vistán, ekkora egy szart.
Régi játékok meg most nem érdekelnek. Csalódtam egyébként nem is kicsit az ATI-ban, ez szerintem azért eléggé szarvas hiba. -
tzsolesz
nagyúr
Nah, itt az utolsó eredményem.
Nem lesz több, mert nem ez a lényeg. Kíváncsi voltam mit bír a két kari együtt. Egyébként XP-én valószínű több pont lett volna 3DMark06-ban, de ott nem megy a tuning, csak az elsődleges kártyánál. A CCC is azt mondja hogy kikapcsolt adapter, szvsz ezért nem látja rendesen a rivatuner sem. Vistán teljesen tökéletes a CF, megy a tuning is. Úgy gondolom, ha 2x16x PCI-E-ben hajtottam volna őket egészen más eredmények születtek volna. de hát ennyit tud a lapom, bevallom én még ennyit sem vártam tőle.
Se baj, mindjárt nézek gammákat is, csak olyanokat amik 8.11-el jól mennek. Mert hogy a 9.1 ebből a szempontból a kukába való mindkét platformon az ZIHER. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #4662 üzenetére
Értem én, de még ezt az egyet is alig tudtam beszerezni.
Majd legközelebb megnézem kettővel.
Közben kiderült, hogy bizony ment ott tuning is szerintem, mert így hogy Vistán már mindkét karit tudom húzni Rivával, így is csak 60 ponttal lett több.
XP-én egyébként még most sem sikerült mindkét kártyát tuningolni, majd holnap (bocs MA) lesz egy két játékteszt is, és újabb 3DMark eredmény is. Az eddigiek kint vannak már a markok topic-jaiban.
Lehet, hogy holnap elkérem haver Q6700-asát, oszt feltolom vagy 3.7Ghz-re egy szép eredmény és egyben emlék kedvéért. -
tzsolesz
nagyúr
Bocsánat, hogy magamban beszélgetek, de megoldódott minden problémám. megy a Vista CF, és megy a tuning is most már, úgy néz ki.
remélem.
-
tzsolesz
nagyúr
Nah, még egy érdekesség, a Vista nem támogatja úgy látszik még a CrossFire-t.
Ezt az ATI hajlandó lesz valaha is orvosolni?
Senkinek nem ajánlom a két kártyás rendszert, sajnos Vistán nem is működik....
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #4655 üzenetére
Hát nem tudom, de ez tuning nélküli eredmény. 13250 körül van, ami azt jelenti hogy nem olyan nagy érvágás a 4X PCI-E.
Tuningolva meglenne a 15-16K, ráadásul nem megy az ATT-és trükk sem, az is inaktiválja a CF-et.
AMD gpu clock tool-al sem megy a tuning, az meg egyáltalán nem képes beállítani az órajeleket valamiért. vagy csak én nem értek hozzá, amit kétlek, mert 2600XT-émet azzal nyomattam.
Rivatuner csak az egyik karit tuningolja, de így a másik órajelét használja, ami alapon van.
-
tzsolesz
nagyúr
Na srácok, beleraktam a másik 4670-et is, de az istennek nem tudom működésre bírni egyszerre a két kártyát.
Újraraktam a drivert, a CF hidat rátettem az első helyre a monitor csatlakozó felől, de nem megy. Azt mondja csatlakoztassam a CF csatlakozót vagy mi, de már rajta van, még sem megy.
nem tudom mi szopat, de ezen Shappiron van valami kapcsoló is, szerintem az a CF-re megy.
Valami ötlet???????????
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #4531 üzenetére
Igen igen, ez asus Galciator TOP-ról való hűtő.
De nem jött össze sajnos. A távtartója hosszabb mint kellene és van kb 1-2mm a gpu, és a hűtő között. tudod, ez ilyen csavaros, amit be kell hajtani a belső furatokba. Pedig nagyon keményen nézett ám ki.
úgy gondolom akkor lenne életképes, ha rövidebbre vágnám a távtartókat, mint a hűtő felülete, úgy rá tudnám feszíteni pontosan a chip tetejére. De azt már nem reckírozom, ahhoz már nekem este van. majd lehet a hétvégén.
Haver 4850-ét azért az Accelero S1 szépen hűti, a rászerelt ventikkel. Kemény 26C° iddle-ben.
Jah, azért volt értelme leszedni a gyári hűtőt, mert így újrapasztázás után iddle 34C lett 37-38 helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- Spórolós topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest