- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
BaLee
addikt
Végül én is úgy csináltattam, de nem hiszitek el mennyit jártam utána mire sikerült.
Legelőször oda mentem ahol legutoljára csinált nekem a faszi rajz alapján csak először nem a faszi volt ott és a fia nem tudott róla semmit. Na utána indulás tovább a hasonló híradástechnikai és elektronikai boltokba.
Eredmény:
10-ből 7 helyen hülyének néztek, hogy mit is keresek, hiába lobogtattam a kapcsolási rajzot, hogy még az is van meg létezik ilyen átalakító bíztattak, hogy nem fogok kapni és senki sem fogja elvállalni a készítését rajz alapján.
10-ből 9 helyen egyszerre elémnyomtak egy scart átalakítót amin van s-video bemenet de hiába mondtam, hogy nekem ilyen van de ha a tv nem tudja fogadni az svideo jelet akkor akkor is fekete-fehér lesz a kép ha van rajt átalakító, hát sajnálják akkor nem tudnak segíteni
10-ből 6-7 helyen biztosítottak, hogy ilyen átalakító nem létezik, nincs semmi értelme és hiába keresek.
10-ből 10 helyen nem hallottak ilyen átalakítóról még sohasem.
Jóformán minden lehetséges boltot végigjártam amit találtam (15-öt biztos),
Aztán visszaolvasgattam a fórumban és megtaláltam azt a képet leírással amit Te is belinkeltél és az alapján mentem el újra arra a helyre ahol először voltam.
A faszi 15 perc alatt összedobta és fizettem érte kemény 500Ft-ot.
Működik faszául. A videókártyából megy az s-video kábel (6m át a szobán) és a scart előtt meg a kis átalakító. Valami kis jelveszteség biztos van, de filmnézés közben nem tűnik fel. Azonban ha pl. a windows asztalt nézem rajt akkor csikozódik kicsit bár nem tudom, hogy ez más tv kimenetes kártyánál is így van-e, mert ez az első ilyenem. Szóval a lényeg, hogy működik. -
BaLee
addikt
Nincs valami ötletetek, hogy hol lehet kapni S-Video -> RCA átalakítót?
Mert végigjáram az összes hypermarketet és a 2 jelentősebb elektronikai szakboltot de nem találtam sehol, sőt az egyik elektronikai boltban azt mondták, hogy nem is létezik ilyen.
De hallottam, hogy nagyon sokan így oldották meg a fekete-fehér kép gondjukat a radeonoknál, mivel ugye a TV-n nem lehet átállítani, hogy s-video a bemenő jel.
Esetleg ha valaki vett már ilyet, és tudja hol lehet kapni esetleg venne egyet és postán lerendeznénk a dolgot az a verzió is érdekelne, Ő is jól járna meg én is (vidéki vagyok).
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VoLTE/VoWiFi
- Háztartási gépek
- Synology NAS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest