- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
Ezek borzaszó magas hőfokok...Ha tényleg ennyire meleg és nem a sensor mér félre..
A venti fordulat kb rendben van.. nekem is 66 fok körül van 30%-on nade nem 2D ben!!!!!!!
Akkor szerintem gariztassad le.... mert ez nem normális...
Ha süti a kezed a rács ez tuti nem software-es gond lesz... -
Biga123
addikt
Hmm érdekes... ventifordulatot pedig felveszi... AB és Furmark is ugyanannyit ír.. A GPU z meg nem frissít...
És érezhetően meleget fúj ki hátul a vga ? Pl mikor 98-fokot ír? vagy mikor win be 60 fokos???
De bakker mi ez a 300 as gpu freki...????????????
Driver reinstall volt?
GPUz nél a sensor fülön az alsó jelölő négyzetet pipáld be pls.. mert ott pl 31% a venti AB ben meg 56... -
aginor
veterán
Milyen a házad szellőzése? Órajeleket visszaskálázza üresjáratban? Ezek a hőmérsékletek nem normálisak, még egy Toxic-tól sem.
Gariban nem fognak vele semmit sem csinálni, amíg nem produkál valami hibajelenséget, majd jól megmagyarázzák neked, hogy ezek a mai vga-k ilyenek. A hűtő buherálás is necces lehet, ha észreveszik. -
lehel22
tag
Saphirerrol egy panaszt lattam eddig .Ha a kartya ugyanott produkalja a hibat akkor lehet "szerencsed" van mert konnyebben elocsalhatod majd a hibat a szervizelesnel is. Probald leellenorizni FAR CRY2 benchmarkal full HD felbontasban maximalis beallitasokkal. A serult kartyak ennel a tesztnel gyakran megfekudtek (a feketekepernyosrol beszelek ami csak ujrainditassal megoldhato)
Ezenkivul gyakran fagyott a Crysis jeges palyan (paradise lost , azthiszem )itt leellenorizheted ha ugyanarrol a hibarol beszelunk (BS), a video egy giga kartyarol szol, de ugyanigy viselkedett a tobbi hibas kartya is
-
lehel22
tag
Normalisnak semmikepp sem mondhato.Melyik gyarto kartyaja? Milyen programnal jott elo a hiba? Milyen oprendszerrel? Milyehn bios verzio , milyen driver ? Legnagyobb aranyban a Gigabyte kartyak produlaktak eddig a hibat legalabbis ami a BS -t illeti.( Wittmannal egy listat talasz a jelentett hibas kartyakrol ,erdeklodhetsz nala , szivesen segit szerintem)
A "zold kepernyo szines csikokkal" passz , nem hallottam meg rola .
Ha Gigabyte kartyad van akkor lehet segit majd az F3_C Bios amit a gyarto oldalarol letolthetsz..Nahany felhasznalonal megoldotta a gondokat .Egy kis program is szukseges a flesheleshez , ugyanonnan letoltheto.Sok sikert , hatha szerencsed van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest