- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
Submarine #28330 üzenetére
Itt egy jó tutorial.
Én HD6870-est sütögettem, de én nem tettem sütőbe, az túl erősnek tűnt. Sztem érdemesebb hajvasalóval, hajszárítóval vagy valamilyen hősugárzóval hevíteni és legalább a kondik nem döglenek meg. Mondjuk nekem így kb. 1-2 hónaponta újra kellett "reballozni". De még most sem ment tönkre, nem tudom hogy ha sütőbe teszem 200 fokra jobban vagy rosszabbul jártam volna... -
dik
őstag
válasz
Submarine #28163 üzenetére
Nem aggódok én semmin. Pénzt nem áldozok kis ventikre az tuti ha van nagy.
Ezen 1 év után elkezdte az 1 majd nemsoká a másik majd az évek alatt egyre veszetebbek lettek. Hogy majd hogy birom szétszedni az még majd elválik. 100% nem lesz egyszerű(olyan még nem volt
).
-
old-dog
aktív tag
válasz
Submarine #28158 üzenetére
Meg lehet próbálni, egy kis technikai tapasztalat, ügyesség kell hozzá és figyelni a GPU hőmérsékletét.. Én is ilyen megoldáson gondolkodom, mint Te. Ha sikerült , írd meg a tapasztalataid. Van persze komplett hűtőborda csere lehetőség is, a neten árulnak megfelelő bordákat 10ezer körül, amire szerelhető venti is.
-
old-dog
aktív tag
válasz
Submarine #28156 üzenetére
Az a baj, hogy ezek a ventilátorok nem szétszedhetők, így a javításuk is körülményes. Meg lehet próbálni befújni a tengelyhez olajozós spray-el. Ez egy darabig megoldja a problémát. Csere rizikós, mert ugyan ilyet nem de hasonló 8 cm-es átmérőjűt lehet beletenni. Csatlakozó típusa fontos lehet a kártya miatt. Én a spray-es verziót szoktam időnkét megcsinálni.
-
djculture
félisten
válasz
Submarine #28144 üzenetére
Nem adódik össze mert az arf mód ami manapság használnak a driverek külön számoltatja a teljes képkockát mindkettő gpu-n. Amugy azonos családba tartozó gpu-kat össze lehet kötni pl az 6850-et egy 6870-el de akkor a 6850-hez fogja magát lassitani a nagyobb kártya is.
-
djculture
félisten
válasz
Submarine #28141 üzenetére
Nézted másik átalakitóval? A kártyákon lévő dvi elég atombiztos darab...
Amugy ja a különálló 4 db analóg tüske viszi át a jelet ilyenkor, nagyon ritka hogy kikönnyűl a benne lévő érintkező, egyszer láttam ilyet akkor az egész csatit kicseréltem. Tűvel is meglehet csinálni amugy de csak akkor ha nem olyan szintű a kopás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Battlefield 6
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest