- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
rola636 #18514 üzenetére
Terheletlenül halk, terhelve hangosabb mint egy HIS ICQ, de játék közben úgyse zavar, hogy bicit búg,
hömérsékletekkel személyszerint nem vagyok annnyira kibékülve, de csak 4850 hez tudok viszonyítani.
ASUS terheletlen állapotban 50-54 fok, terhelve 70-75, persze gyári fordulatszámokkal.
Sapphire is jó valszin, de nekem a +1 év gari elég sokat nyom a mérlegen.Ha már írok kérdezek is.
Valami miatt nem meg 300 MHz alá a GPU-m és a memória is 1050 en megy folyton 2D ben is. (Aero ki van kapcsolva, Chrome-t használok, alapból csak akkor kapcsolok overdrive-t ha ventit akarok szabályozni, és nincs tuningolva se ) mit kapcsoljak, hogy lemenjen a nyugalmi frekije a kártyának?? (ASUS DCU 6870) -
-
válasz
rola636 #18452 üzenetére
S hogyan bizonyítom, hogy szar, ha most meg megy, aztán egyszer csak leáll? Állok majd ott egy napot, s várom, hogy előjöjjön a hiba? Szerinted fogják hagyni, hogy ott álljak egy fél napot, míg elő nem jön a hiba? Vagy szerinted a videofelvétel, amit készítettem róla, elegendő lesz, hogy higyjenek nekem?
Sajnos Magyarországon én pont az ellenkezőjét tapasztalom az ilyen dolgoknak.
-
Speed®
titán
válasz
rola636 #18371 üzenetére
Ne akadj ki..csak aki naponta idejár, sokszor azt sem tudja hol van, annyi témához nem illő hsz. születik néha..ami nem mindig baj, de azért zavaró tud lenni. Nem kell felkapni a cukrot..písz meg ilyenek.
9800GT (G92) topikban van helyén a dolog, ott biztos lesz javaslat/megoldás.
-
Speed®
titán
válasz
rola636 #18367 üzenetére
Nem hajtja ki "faszán", kivéve, ha nagy felbontásban használnád és olyan játékkal, ahol nem kevés a Core2. Javasolt egy Quad beszerzése, de már nem abba a foglalatba, ahol épp a 6750 lakik.
A 9800GTnek semmivel nem lehet feszt adni, a fagyás/hiba pedig nem csak órajelfüggő, szóval nem a Riva a hibás, ha 700+on hibázik a GPUd..
csucsbicep
Turboval nem érdemes számolni, ahol kell a kakaó, ott úgysem fog hatni. Ettől függetlenül valóban bőven jó hozzá, sőt. Én itt szoktam összevetni.
Megkaptam a ventiket ma (!), de csak 3.án jutok bankba, melóm akadt, sry :S -
Beri
addikt
válasz
rola636 #18367 üzenetére
Egy e6750 (2,66) emelve 4,2-re faszán kihajt egy 6870 toxicot?
Van, ahová kevés két mag. Kihalycsae link feljebb.Másik kérdés régebbi kártyának pl 9800 GT mivel lehet feszt adni?
Nem ide való. Irány a kártya topicja, vagy azonnali kérdések, vagy kezelőorvosod, gyógyszerészed. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest