- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehel22
tag
válasz
Calibos #9227 üzenetére
Asus, Saphire. Mindkettonek a hutese halk es jo hatasfoku.Az Asusbol vannak 2 tapcsatlakoztatos verziok (rev.V2) ha akarsz OC ni akkor valaszthatod ezt.A saphire az olcsobb,hasznaltam egy peldanyt es nekem szimpatikus volt.Nyilvan ez szubjektiv velemeny.
Gigabyte-ot ne vegyel barmennyire is hangoztatja a boltos, hogy "mar reg kifutottak" a .hibas peldanyok.Multheten vasarolt Giga (marc.31) bs-no signalt produkal.A szobanforgo tervezo-muepitesz cegnek (aki vasarolta) szerzodese van egy hw. ceggel giga termekere s mivel most ujitanak gepeket egy egesz szekcion (kb 30 gep) ezert elegge sok alkatreszt vasarolnak. Januar 5 tol mostanaig kb 12 kartyabol (simaHD 6850,) 7 vagy 8drb volt hibas.Legalabbis ennyinel jott elo FC2 bencmark tesztel.Ezt azert irom mert sajnos ez a teszt sem szuri ki 100% a hibas kartyakat.Az en kartyam pl siman birja az emlitett tesztet de ettol fuggetlenul nyomott mar no signalt jatekok alatt, viszont mivel nagyon ritkan csinalja nem tudom csereltetni.Tehat Gigarol (OC verziot nem erint ) lebeszelnelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest