Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wittman
aktív tag
válasz
alibaba78
üzenetére
Mivel én még csatázok a Gigabyte-al küldtem nekik a kérdéseikre válaszokat. Eddig egy napon belül válaszoltak, de most gondolom mazsolázgatják a log-filet amit küldtem. Mivel nagyon unom a banánt, így ha hétfőre nem adnak igazolást, hogy garanciális csere jogos, akkor elkezdem a hadjáratomat a Gigabyte ellen.Ráadásul már 2db giga HD6850-ről van szó, amelyeknek a serial és LOP. Number számát(fotó) is elküldtem nekik. Na ez lesz az igazi reklám nekik! A harvderker szervizese csak akkor hiszi el, hogy hardveres a hiba, ha a Gigabyte elismeri, mert ő szerinte driveres hiba van... szóval egy kicsit 22-es csapdája, mert a magyar antifogyasztóvédelmi faszokhoz hiába megyek, azt se tudják mi az a VGA... Annak idején már volt csörtém az anti Fogy.véd.-el, mert azt se tudják, hogy a fogyasztóvédelmi törvény miről szól...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest