- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
Vincent_ #26022 üzenetére
Kevés olyan kiskert ismerek, ahova beadod a hibásnak vélt kártyát, és ingyen kitesztelgetik neked
Minden tisztességes helyen megteszik. Ahol nem, az mindennek a legalja.Az, hogy hol dolgozom, nem számít, tegyük fel, hogy webshop vagyok, és nincs erre lehetőség/kapacitás
Akkor visszaküldöd szépen és vársz.Az, hogy fórumozók problémával/kérdéssel jönnek ide, te meg reflexből cserét ajánlasz, ahhoz azért nem kell sok tapasztalat/hozzáértés, már megbocsáss.
Nem reflexből ajánlottam és nem cserét. Leírtam korábban. A tag kizárta a szoftverhibát, mást meg otthon nem tud kezdeni a kártyával.Peak
Tehát mindenkinek csíkoz a radeonja, csak eddig nem vette észre? -
Asbee
veterán
válasz
Azért álljon már meg a menet. Ez egy fórum, elég abszurd hogy szinte felelősségre vonsz Te itt valakit, hogy hogyan merte a garanciát javasolni. A magasló effektus inkább nálad van jelen. Az miért magas lóról letekintés, ahogyan fogalmaztál, ha valaki garanciát ajánl? A garanciázás ettől függetlenül, szerintem úgy működik, főleg ha vidéki valaki, hogy előtte jelzi mi a gondja. Ha pedig ezt jelenti, Te mint intéző gondolom végigzongoráztattál vele minden lehetőséget és csak utána vetted át a kártyát...
Peak: Én is meg tudok osztani egy történetet. 1 hete Gainward GTS450. Random, terheléstől függetlenül, fagyás, driver újraindulás, sokszor csak csak restart segített. Kipróbáltuk 2 konfigban, több féle driverrel, hőfok rendben minden rendben, de ugyanúgy csinálta. Webshopnak szépen leírtam mi a problémám, átvették náluk is előjött. Valószínű memória hibás volt.
-
Peak
addikt
válasz
Kedves Beri és mindenki!
Szeretnék megosztani veletek egy 1 évvel ezelőtti nVidia problémát, amely szintén driver hiba okozott, nVidia elismerte, és ezzel párhuzamosan olyan mértékű gariztatási hullámot inditott el, ami a statisztikákban is jól látható volt, szembetűnővé vált.
pl. Battlefield3 alatt olyan glitcheket rajzolt a kártya, hatalmas fekete és szines háromszögeket, hogy semmit sem láttál.Mindenki visitotta a PH!n, hogy hiba, gariztatni kell, szar a hardver, a túlhajtás a hibás, stb.
Hát nem az volt.Tehát mielőtt tényleg dezinformálna bárki bárkit, inkább gondolkodjon kétszer is.
Köszönöm a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Meghajtók, fájlok, adatok titkosítása (Bitlocker, Veracrypt, Cryptomator, stb.)
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux haladóknak
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest