- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- OnePlus One - Kína már itt One
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a OnePlus 10 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
#19617792 #26611 üzenetére
Hát, azt nem tudom, hogy kiír-e bármit, nálam olyan gyorsan restartolt, amikor elfelejtettem.
Valamit nyilván elsumákoltak a felhasználók elől.Abu85: Tudom, hogy összetartoznak, azt is, hogy ATT "leállt", de anno azt olvastam, hogy HD68xx kártyákon működik. Sajna az AMD "fejlsztése" miatt csak a régebbi driverekkel. Nem véletlenül kerülöm az AMD kártyákat, és nem is csak emiatt, pedig nálam nagyobb ATI fan nem nagyon volt, és ez itt a lényeg: ATI # AMD.
Az összes játékom remekül futott CCC nélkül, különösen a GTX560-on.(De HD4870-nel sem volt ilyen jellegű problémám CCC-rel viszont igen. No de az még a "határvonal" előtt volt.)
Talán túl öreg vagyok, de én még olyan korban nőttem föl, amikor egy driver önmagában képes volt remekül vezérelni egy adott VGA-t, és még csak frissítgetni sem kellett soha, hogy talán a következő jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged