Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Írd meg privibe a lapodat,memóriákat és hozzá milyen típus,hány MHZ stb.Gyere privibe ne offoljuk teli a topickot.Igaz legalább így felpörög a topic,de sajna eltérünk a HD5970 témától.Privibe várom a fejleményeket aztán mikor meg kapom fentebb a kérdéseimre a választ,akkor meg tudom mondani érdemes e váltani vagy sem mert ha megvan minden ami kellhet akkor ide egy Quad proci kell + egy kis tuning,és megúsztál egy nagyobb befektetést.Persze Core i 5 rendszert is vehetsz mert már az is olcsón van,de amondó vagyok ha egy teljes géb kell mert váltani szeretnék akkor legalább olyat válasszunk amit meg is tartanak,és nem bejelentenek már egy újabb foglalatot stb.
-
kasa85
őstag
De visszafelé kompatibilis lesz a PCI E 3 foglalat,illetve a lapon attól még lesz Sata 2 foglalat.Ha lesz PCI E 3 mas támogatású kártya attól bele rakhatod a 2.0ba és lejjebb,csak az lesz vele a gond,hogy nem fogja a teljes sávszélességét kihasználni csak annyit a kariból amekkorát a foglalat engedélyez neki.Ha szeretnél venni vegyél,de én ebből indultam ki ha már a nyakunkon a friss ropogós foglalatok akkor teljesen értelmetlen váltani főleg,hogy itt a karácsony szezon amikor minden feljebb kúszik mint máskor.Milyen procid van mert a Q9550 est ki hajtom 3.7GHZ en és a kari is szereti nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest