- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
Franco9 #8672 üzenetére
Bár most 5850-el tolom 5870-es órajelen
de előtte fél évig egy 4890 vaport használtam, nagy megelégedéssel. Egy 8800GT-t váltott így FullHD-ban duplázta az fpseket.
Mit mondjak, minden játék szépen futott vele -többnyire- max részletességgel, szűrőkkel, -kivéve Crysis, az max részletességgel (ultrahigh cfg) csak 0x élsimitáss mellett volt játszható ~30 fps-
Just Cause2 is épphogy játszható volt 8x élsimi mellett de 2x-el simán futott.
De Dirt1, Dirt2, Test Drive Unlimited, BF Bad Campany2, Stalker Cop, Warhed, stb is hasított.Mondom Crysis, Metro2033, ezeknél azért vissza kellett kissé venni a részletességből/szűrőkből.
Szerintem jó kártya, egyenlőre itt-ott kisebb kompromisszumokkal még elég mindenre.
Még most is azt használnám csak úgy jött ki a lépés hogy 17 pénz ráfizetéssel befigyelt egy 5850, az meg megrángatva ~20%-ot bir a kicsike!van ahol 30, de ahol nagyon kell pl Crysis ott meg 50! %-al gyorsabb, szóval ezt nem hagyhattam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest