- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Hát nem tudom... Nekem pedig NV-vel volt több bajom... 3870-es radeonom volt, megjelenéskor vettem egy 4850-et, majd lett egy 1GB-os 4850-em, majd egy GTX260-am, majd a 4890... Eddig az utóbbi húzta a legtöbbet a gépemben, április eleje óta megvan.
A GTX260-al nem tudtam rendesen GTA4-ezni, mert 3-4 alt+tab után fagyott a GTA4, atival nem. NV-vel a mediaplayer-nek is voltak gondjai, ugyanazok a filmek, amik Atival mentek, NV-vel nem mindig. (Néha ilyen zöld kockarengeteget adott kép helyett, valami szoftveres gáz, a lejátszót újraindítva általában megszűnt.) Atival se volt gyakran driver-gondom, bármivel tudtam játszani, amivel szerettem volna. A Dirt2-höz is csak azért kellett hotfix, mert valamiért a lakókocsiban (itt gyakorlatilag a menü, ha esetleg nem ismered a játékot) akadozott. Az új szériáknál amúgy mindkét gyártónál szokott kelleni néhány hónap, amíg a driverek kiforrják magukat, de utána szerintem mindkettő jó...
Amúgy továbbra is tartom, hogy ott valszeg valami hardveres gebasz lesz a géppel... -
csjoska
csendes tag
Szia!
Nekem is hasonló konfigom van, mint neked, és nálam tökéletesen működik a játékok alatt, pl. TDU, CoJ 2, COD MW2. Próbáltam 9.11 és 9.12-es Catalysttal is. Előtte két évig egy 8800GT-m volt. azzal sem volt problémám egy játékban sem. Nem lehetséges, hogy valami más okozza a problémákat (hardver, szoftver)? -
HSM
félisten
Mert a 9.11 dirt2 hotfix-el tökéletesen megy minden program, amit használok, a 9.12-ben pedig semmi számomra érdekes fejlesztés nincs... Nem vagyok híve az állandó driverfrissítésnek...
3-4 havonta, vagy ha szükség van valami játék miatt, akkor frissítek.... Úgy vagyok vele, hogy ami jó, azt nem kell megjavítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest