- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
csjoska
csendes tag
válasz
zolisx4 #7031 üzenetére
Szia!
Meg vagyok vele elégedve. Mikor vettem, épp raktam össze egy másik gépet is, amibe egy Gigabyte 4890-est vettem referencia nyák-kal. A Sapphire hűtése sokkal csendesebb és hatásosabb, mint a gigán lévő Zalman. Ráadásul a zalmi nem is volt szabályozható. A legnagyobb különbség viszont a mag feszültségek között volt:
Sapphire: alap 1.09V terhelve 1.29V
Gigabyte: alap 1.12V terhelve 1.35V
Két különböző műszerrel is megmértem. Valószínűleg az eltérő kialakítású feszütségszabályzó áramkörnek köszönhető. Tuningban mindkét kari hiba nélkül vitte a 920/4400MHz-es sebességet.u.i.: ATT-ban beállított 2D profilban levettem a sebességet 240/952MHz-re, a feszt pedig 0.923V-ra, így a kari alapon kb. 35-40 fokos, mindez egy Accelero S1+12cm PWM-es ventivel.
-
csjoska
csendes tag
Hello!
Van egy kis problémám: tegnap újra feltelepítettem a Test Drive: Unlimited nevű játékot (volt egy win reinstal). El akarom indítani, de nem megy. Ekkor kikapcsoltam az ATT-t, és a jéték elindult (az Underground 2 sem szereti az ATT-t). Viszont a játék teljesen véletlenszerűen elkezd néha akadozni egy pár másodpercig, utána megint megy rendesen. Mi lehet vajon a probléma? A 9.11-es Catalyst van fent.Köszi!
-
csjoska
csendes tag
Szia!
Nekem is hasonló konfigom van, mint neked, és nálam tökéletesen működik a játékok alatt, pl. TDU, CoJ 2, COD MW2. Próbáltam 9.11 és 9.12-es Catalysttal is. Előtte két évig egy 8800GT-m volt. azzal sem volt problémám egy játékban sem. Nem lehetséges, hogy valami más okozza a problémákat (hardver, szoftver)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest