- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
Nekem a 8800 GT-m ciripel, de csak olyan 3000FPS-nél, amikor a Crysis intrói mennek.
Máshol nem.
(#793) Rexcor: A proci mindegy mi van alatta, a warhead VGA limites játék, mindegy, hogy egy E6300, vagy egy I7 van alatta, természetesen minden maxon-ra értem.
Lowon már vegyeslimites lesz a warhead.Csak a VGA-tól függ jelen esetben.
-
-
zuchy
őstag
Egy érdekes interjú a HD4890 felépítésbeli változásairól, meg egy kis már is...
2 GigaFlops per GPU in 2010?
Ha! No comment!
-
zuchy
őstag
válasz
sosperecek18 #627 üzenetére
Én a helyedben megvárnám az 5-ös szériát, az tuti elég lesz egy jó darabig. Mondjuk egy HD5850-70. Én amondó vagyok, hogy generációként kell venni a VGA-kat, pl Geforce 6-7-8-9...és abból mindig a közép-felső kategóriát. De lehet persze csúcskategóriát is venni generációként, ahogyan belépő szintűt is.
-
zuchy
őstag
válasz
PowerBuldog #512 üzenetére
Egy kis feszemelés még segítene egy kicsit feljebb tornászni az órajelet, de nem sokkal. Kb: 20-30MHz max. Igazából nincs miért szomorkodnod, hiszen alapórajelen is bőven elég minden játékhoz, kiv Crysis.
Nicsak, tag lettem -
zuchy
őstag
-
zuchy
őstag
válasz
Csiborbogár #271 üzenetére
Az szép!
És alapórajele 880MHz volt. Jönnek még a 900-950MHz-esek is.
-
zuchy
őstag
-
zuchy
őstag
A HD4890-s karinak a maximum fogyasztása 190W. De ez a csúcs fogyasztás, ezt ritkán éri el. A 450W-os Chieftec el fogja vinni ezzel karival a gépedet.
(#184) joshua7: Szép tunnigos példány(#198) Dead_slow: A tuning a szerencsén is múlik, ugyanis nem mindegy hogy a wafer melyik részéről származik a kártya.
-
zuchy
őstag
válasz
Real Ghoost #148 üzenetére
Ja, de ne várj csodát a képminőségtől
Mert nálam amikor TV-re kötöttem iszonyat ronda volt, el volt csúszva az egész olyan volt mintha kettős látásod lenne. Meg vibrált. De ez lehet hogy csak nálam volt -
zuchy
őstag
válasz
Real Ghoost #146 üzenetére
Azt szerintem nem lehet összekötni, de egy sima Tv-n nagyon csúnya lesz...Inkább használd sima monitoron. Még a régebbi karikon szokott lenni egy TV kimenet. Azzal lehetett összekötni a TV-vel a gépet. HDMI meg HDTV-hez jó. A táp elég lesz neki.
(#135) PowerBuldog: A hőleadást a nagyobb magméret miatt jobb ugye..., de hogy miképp segítit a tuningpotenciált, azt sajnos nem tudom. Elvileg nagy frekin megőrzi a chip stabilitását. De szerintem ez titok hogy miképpen és mi módón.
-
zuchy
őstag
Ja igen, euro nem dollár
SRY
Szép is lenne dollárban -
zuchy
őstag
A Shapphire már 200 dollár alatt adja a HD4890-t.
-
zuchy
őstag
Referencia hűtővel ellátott kártyákon nem hiszem, hogy lesz 1GHz-s kari.
De talán egy komolyabb hűtős kari..., de ennek is kis esélyét látom.(#104) Abu85:Értem, köszi
(#124) olizsoli:Csak ne lenne ilyen szar a forint.
Nyári árakon sokkal olcsóbbak lennének.
De azért remélem az RV870 megjelenésére normalizálódni fog...
-
zuchy
őstag
-
zuchy
őstag
Amúgy én sem értem, hogy mi köze van hozzá
Elvileg a GPU órajele alacsonyabban van, az hozna valamit, de sajna a ramok viszont magasabban, mert azt ugye nem tudják órajel kapuzni, vagyis lehet, csak akkor egyet villan a kép. Én még ezt is elfogadnám, az alacsonyabb fogyasztásért. De azért valami csökkenés kimutatható, csak nem találok egy tesztet hozzáIgen, amit Rocket linkelt, azon jól látható.
-
zuchy
őstag
Egy minőségi 500W-os nak elégnek kell lennie, de attól függ mi van még mellette. A Te gépedet egy HD4890-el simán elbírná.
(#44) rocket:A karik fele megy 1GHz-t ami nem rossz, bár van egy 880MHz-s tuning is
. De a legtöbb kari megy ~950MHz-et. Amúgy great, hogy összegyűjtötted
-
zuchy
őstag
-
zuchy
őstag
Jó és igényes lett!
(#6) CHIPman: Azért, mert sokkal drágább a mint a sima HD4870, de annyival nem jobb.
Persze aki a maximumot akarja, vagy a legerősebb kétchipes grafikát, az beteszi CF-be, vagy megveszi. Akinek nincsen HD4xxx karia, annak szinte meg sem éri. Vagyis hát én nem váltanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest