- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balagex
csendes tag
A monitor és a kártya drivereit is feltettem. Próbálkoztam az ATI-s Catalyst bigyó telepítésével is, hátha az segít, de semmilyen kombóban nem ment.
A sima Winsows-os jobbklikk-propiropi-settings alatt valahol volt egy combo, amiben a kártya lehetséges felbontásait le lehetett listázni. Itt nem sorolta fel az 1400-1050-et.
Több óra szopás után leinstalláltam a kártyát, a Catalyst vacakot, kiszedtem a fenébe a kártyát, és az alaplapi HD3300-ret üzemeltem be. Erre is felkúszott az ő kis driver-e, majd tatatá, ki tudtam választani ezt a felbontást.
Mindebből azt a (lehet téves) következtetést vontam le, hogy az ASUS EAH3650 kártya nem képes 1400*1050-es felbontásban üzemelni.
Még azt tartom nevetségesnek, hogy nem igazán találni a neten a kedves gyártók honlapjain semmiféle specifikációt arról, hogy egy kártya milyen felbontásokat támogat.
pl. az alaplapom gyártójának honlapján, sem pedig a lap kézikönyvében sem írják le, hogy milyen alaplapi kártya van. Ha ezt a triviális infót nem tudni meg, akkor mit várjak a lehetséges felbontások terén?!
-
törölt tag
Szűrők alatt az AF-et értem, külön szoktam venni az AA-t.
Nálad valószínűleg valamilyen szoftveres gubanc lehet, mert ha érdekel uncsitesó konfigja a köv.:
Asus M2V alaplap
AMD Athlon64 X2 4400+ 2,3GHz proci
2x1 GB Kingmax DDR2 800 MHz memó
320GB/16MB Hitachi Sata2 HDD
Sapphire HD3650 256MB GDDR3 teljesen ref. videókártya
Szóval a tiedénél kisebb konfig.Szerinted próbálkozz driver reinstallal: gyaluld le a mostani drivert, majd a legújabbat tedd fel. Ha ezután sem jó, akkor ugyanez csak régebbi driverekkel, hátha bejön, legrosszabb esetben Windows reinstall.
Bár jut eszembe, futtatsz valami olyan progit, ami nagy gépigényű? Gondolok itt olyanra, hogy ZoneAlarm tűzfal, stb. Próbáld meg úgy, hogy kilőssz - egy kis időre - néhány Windows szolgáltatást (pl. Windows Update, stb.), esetleg MSConfigban nézd meg, hány olyan progi van, amelyik feleslegesen indul. (pl. Adobe Reader-nek a Speed Launch része, vagy a MSN, az is automatice indul, stb.) Nekem ezek az ötleteim vannak. -
Mania
senior tag
-
Real_Gabe
tag
Szia!
Itt pécsen az egyik olcsóbb számtech üzletben a következőek az árak:
Alaplap X38 Gigabyte GA-X38-DS4 40 200 Ft (erre mondom, hogy legyen komoly és akkor el lesz egy darabig és ráadásul komoly is)
Proci Intel Core2 Duo E8400 3.00GHz dobozos 48 300 Ft ( a prociban igazad van)
vidkártya Sapphire Ati Radeon HD 3850 512MB DDR3 Ultimate 38 400 Ft
(ha már új gépet veszek akkor a vidkártya is legyen jobb)Memo DDR2 2048MB 800MHz KIT 2x1GB DualCh. Apacer 8 600 Ft
Ez össz-vissz 135 500Ft
Ha olyan alaplapot veszek amit te javasol akkor 20 000Ft minusz, és még így is 115 500Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Crypto Trade
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest