- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
torobumburi #1741 üzenetére
Igazság szerint nem úszm a pénzben, 5 ezer Ft körül keresgélek, de a nagyon max határ a 10ezer Ft... Legfeljebb adjatok valami tippet hogy milyent vegyek, amivel akár mai játékokkal is tudnék játszani. Meg ha lehet akkor linket is kérnék a cuccról (Lehet Nvidia is) . Pedig jónak igérkezik ez a HD3650. Amit kinéztem az egy 128bites szal csak nem lehet rosszabb mint az én X1650-em (DDR2, 128 bit, 512MB). Ha már annál jobb valamivel, nekem már az is jó. (Ideiglenes kártya nekem is, jövőre be van tervezve egy igen jó kis gép vásárlása, Ipon.hu szerint 85 ezerből már van egy Core i5-ös gépem..)
Itt a kártya PN száma, ebből ki tudtok okoskodni valamit?
288-70e52-505sa -
ebegab92
senior tag
válasz
torobumburi #1722 üzenetére
Már néztem a TechPowerUp-ot és és MVKtechet,de ami kellene,az nincs
-
Badman 4ever
őstag
válasz
torobumburi #1713 üzenetére
Nálam tökéletesen működött a kettő együtt HD 3650 AGP-vel, még valamikor egy évvel ezelőtt, az akkori Catalyttal. A kijelző észlelés módját állítottam át kézire talán, de mást nem is kellett csinálnom vele.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
torobumburi #1702 üzenetére
Az elsőre nem rossz eredmény, a túlhajtást és a hőmérsékletet a GPU-Z-vel is leellenőrizheted.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
torobumburi #1698 üzenetére
Egyébként pontosan melyik típusról van szó? Ugyanis az MSI oldala szerint 3 OC-s 512 MB-os HD 3650 típust adtak ki és mindegyik alapból 750 MHz-en jár.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
torobumburi #1698 üzenetére
Szia!
Régebben próbálkoztam én is a HD 3650-em BIOS-ának módosításával, de nem akart úgy működni, ahogy én akartam, így visszaraktam a gyári változatot és helyette maradtam a RivaTunernél, amivel 725 MHz-ről 870 MHz-ig fel tudtam húzni a kártyát és be lehet állítani úgy a programot, hogy a rendszerindításkor automatikusan túlhajtsa a kártyát. Ezt tudom ajánlani neked is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Amazon
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest