- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
umnapista
csendes tag
Szerintem igen, 100%-on megy a venti, csak úgy tudja 56 fokon tartani. Mert mint kiderült 56 fok nem 54. De az már mindegy. Nekem alapból 60 és 80 % között jár a venti, ha elkezdek játszani, akkor felmegy százra, és tényleg lehűti 56 fokra a GPU-t. Én a VRM miatt aggódtam mert az egészen 65 fokra is felkúszik. Itt van egy beállítás rivatunerrel. Ha akarod próbáld ki! Szerintem egy újrapasztázás biztos jót tenne a kártyádnak. Ha nem játékra használom nekem szép hűvösen tartja a kártyát. Jelenleg 38 fokos a GPU, kb. 1 órája kapcsoltam be a gépet. Egy pasztázást bevállalnék a helyedben. A VRM neked hány fok szokott lenni?
Pisti
-
umnapista
csendes tag
Pontosítva az előző hozzászólásomat, terhelés alatt megy fel a VRM hőmérséklete 65 fokra, tétlen állapotban, netezgetés, filmezés alatt max 51 fokra megy fel.
-
umnapista
csendes tag
Sziasztok!
A HD 2900 XT-m kapott egy Arctic Cooling Accelero Xtreme 2900 vga hűtést. A GPU hőmérséklete teljesen rendben van 40-45 fok, de a VRM hőmérséklete 65 fok is szokott lenni. Természetes ez? Vagy rosszul raktam volna fel a hűtést? Mert az Arctic 54 fokot ír terhelés alatt, csak azt nem tudom, hogy a GPU-ra érti-e vagy a VRM-re.Ha GPU-ra értik akkor rendben van a dolog, de ha a VRM-re akkor valami nagyon rosszul van felrakva. Előre is köszönöm a segítséget!
Pisti
-
umnapista
csendes tag
Sziasztok!
Nekem ez lenne a problémám! Ha valaki tud valami megoldást, az kérem segítsen! Asus EAH2900XT kártyáról van szó.
Pisti
-
umnapista
csendes tag
Probléma megoldva!
-
umnapista
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy HD2900 XT-t és az a problémám vele, hogy amikor felrakom a drivert, a catalyst control centerben a grafikánál nem jelenik meg az ati overdrive fül. Így nem tudok állítani a kártyán semmit. Valaki tud valami megoldást?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest