Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
börik39
tag
Helló mindenkinek volna egy kis problémám az én HD 2900prommal tehát a probléma az volna hogy mikor kapcsolom be a gépet lefut a bios test és utána betölt a windows de kép nincs hang az van meg minden rendesen kilehet kapcsolni de kép az nincs nem sűrűn csinálja sőt ritkán de az is idegesítő LEHET VALAMI INKOMPATIBILÍTÁSI PROBÉMA az alaplapommal a lap tipusa msi k9n neo v3 és hogy lehetne azt megoldani hogy az alaplapi hangkártyával ne akadjon össze mert le kell tiltani az ati hangját de az első problém fontosabb illetve hol lehetne megnézni valami hd2900 részletes leírást Köszi HELP!!!

-
börik39
tag
Köszi a segítséget lehet hogy megoldodott a problémám mármint öngyógyítást hajtott végre mert már nem csinálja remélem megoldodott a problémám most másik dvi-be használom és mégegyszer köszönöm a segítséget!!!

-
börik39
tag
Nincs húzva a kártya a másik csatlakozóba is beledugtam de ugyanez a helyzet másik monitorral nem probáltam még ujratelepítettem de nem az a gond és fel is raktam a 8.2 de nem mindig csinálja ugyhogy nem tudom mi lehet de vistán meg nem csinálja.
-
börik39
tag
Helló megtudná mondani valaki hogy mitől van az hogy xp bootoláskor betölt a rendszer de nincs kép mármint feketén világít a monitor de nem mindig mármint inkább ritkán van de idegesítő ez csak azóta van mióta megvettem a hd2900promat a gépem msi k9n neo v3 4000x2-amd 2giga ddr2 kingmax memó 550watt chieftec táp meg 250 sata vinyó samsung VALAKI SEGÍTSEN KÖSZI ELŐRE IS!!!

-
börik39
tag
Köszi és fel kell rakni a wdm drivert is vagy elég a többi?

-
börik39
tag
Helló megtudja mondani valaki hogy hd2900 pro-hoz milyen illesztő programot ajánlana mert én nem nagyon értek hozzá mert most lettem atis köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest