Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joshua7
üzenetére
Talán,mert 110K adtam érte és elszállt az összes pénzem.....aztán meg mikor 1hetesen el akartam passzolni adtak vna érte komoly 80K-t....asszem egyértelmű....
A nickem meg azért lett ez,mert megfogadtam,hogy az 1. tök saját gépem vga-ja lesz a nevem után...
americanidiot
Ez tény,hogy Ati részről van jobb választás,de köbö fél éve Atibátyus olyan faxa driver-t írt a karikmhoz,hogy szentszűz xp alá legújabb installkor mikor wdm drivert is raknám fel...mindig kifagy a wdm telepítése résznél..ez csak EGY példa a sok közül...meg pl vista alatt meghal a kártya xp-n Crysis Warhead 1440*900 High 35fps ugyanez Vista alatt 18...9600gt pl nincs ekkora visszaesés még egy 320-as gts-el se...
Pesze lehet,jönni most a User erroral..amúgy meg mindig is Atim volt meg Ati párti vok,de ha év végéig félig be nem csődöl a Vídia tutti azt veszek....
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 26
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A nickem meg azért lett ez,mert megfogadtam,hogy az 1. tök saját gépem vga-ja lesz a nevem után...
Pesze lehet,jönni most a User erroral..amúgy meg mindig is Atim volt meg Ati párti vok,de ha év végéig félig be nem csődöl a Vídia tutti azt veszek....