- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobilhasználat külföldön
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
kavicssli #11793 üzenetére
pegazusrol annyi h ha nala van garid akkor az tenyleg garancia.
kari fogyasztasat moddolt biossal nagyon jol vissza lehet venni.
venti hangossaga relative, ha kell felporog de annyira nem volt veszes, ha huzni akarod komolyabban akkor nem art ra egy accelero S133ert best buy a kari ha kihasznalod a benne levo barominagy tuningpotencialt
-
Silenzio
addikt
válasz
kavicssli #11780 üzenetére
Cod 4 még egy áramkörök nélküli, méretre vágott szilíciumnyákon is simán fut
Komolyan, nem kell neki vas. Nem is néz ki túl jól,sajnos... Azaz, látványos, csak egyszerű.
A Crysist most próbáltam ki az 1.2-es patch-csel. Tökéletesen fut, még a beröccenések is megszűntek. Persze, később lehet hogy lemegy 20 fps-re, de az első pályán tartja a 40-et high-on. Aprócska adalék: a jelzőrakéta fényében nekem korábban 18-ra csökkent, most 32 volt. Különben meg már végigtoltam, tököm se cserélne kártyát miatta. 1-2x még nekiállok, szeretem szadizni a katonákat.
Az Assassin's creed se megy rosszul, csak labilis. Egyszer elindítom, és szaggat, utána még egyszer, akkor már jól fut. Mondjuk még nem végleges, le is töröltem a rákba. Megvárom, míg ki is adják. Összetákolt vackokkal nem játszom.Nem, egyszerűen egy kisebb és kompaktabb kártya kéne. Tudom, hogy nem táltosodna meg tőle a gépem, de mindig a középkategóriát kedveltem a drága és hangos, meg nagy darab vga-k helyett. Teljesítményt nem nagyon nyernék, pláne ezzel a proccal. Persze, először megvárom, mit produkál a kari egy platformcsere után.
-
Picco
addikt
válasz
kavicssli #11774 üzenetére
mert kijott a 9600gt aminek a gyartasi koltsegei joval alacsonyabbak a 88gtnel, az ara 30ig siman le fog menni, foleg ha eler az amd arcsokkentes is magyarorszagra...nameg nemsokara jon mindket gyarto ugy szeriaja/erosebb kartyaja
jah es az AMD-NVIDIA verseny az AMD arcsokkenessel folytatodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest