Új hozzászólás Aktív témák
-
passatgt
aktív tag
Üdv!
hd2600xt-m van és egy régebbi tv-re szeretném rákötni, aminek az elején va egy s-video bemenet illetve a fehér/sárga/piros bemenetek
milyen kábelt kell vennem hozzá?
-
passatgt
aktív tag
Valaki?
-
passatgt
aktív tag
Üdv!
Hd2600XT videókártyára van kötve egy LCD monitor és egy sima Compaq CRT.
A Catalyst Control Center-ben beállítottam a másik monitort Extended Desktopnak, fel is ismerte, kiírta, hogy Compaq S510.
Azonben ezen a monitoron nincs kép, csak a zöld lámpa villog. Az LCD monitor helyére rakva viszont tökéletesen működik.
Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm
-
passatgt
aktív tag
válasz
belaazallat #11999 üzenetére
nem az s-videora kötöttem a másik monitort, hanem a másik hdmi kimenetre egy vga átalakítóval
-
passatgt
aktív tag
Üdv!
Két képernyőt próbálok üzembe helyezni, viszont csak az egyiken látok képet...
Ha nyomok egy Printscreen-t akkor hibátlanul odarakja a másik monitoron lévő képet is, csak azt én nem látom
A másik monitoron folyamatosan csak a zöld led villogását lehet látni
Ötletek?
-
passatgt
aktív tag
Legújabb driver csak nálam rosszalkodik?
Játékok indításánál lefagy, majd az ablakok fejlécei eltűnnek, ctrl+alt+del-re hibaüzit kapok, szgép bekapcsolásakor fehér képernyő jön be stb...
Inkább visszarakom a régebbit, hátha az a gondja
-
passatgt
aktív tag
Ha windows xp-ben cleartype-ra állítjátok(jobbklikk-tulajdonságok-megjelenés-hatások), vagy a vista féle Calibri fontot állítjátok be a téma betűtípusainak, eltűnnek a fura színű dolgok
Mondjuk én a Styler nevű programot használom erre a célra, mert msstyle-t is változtattam
Ja és egy kis help:
Nfs Ps-ben néha kilép a játék, lefagy a gép(azthiszem) és a képernyőna No Signal felirat jelenik meg.
Ha lejjebb veszem grafikát akkor nem dob ki. Lehet hogy a hűtés rossz? Asus kártyám van, elvileg jó a hűtése. Alaplapomon 2 pci hely van, így közvetlen mellette kellett raknom a tv tunert. Ez lefoghatja a hűtést?
Előre is köszi
-
passatgt
aktív tag
Üdv!
Asus eah2600xt kártyám van. Legfrissebb driver és ati tray tool.
Mennyire érdemes húzni, vagy mik az optimális beállításai az ATT-ban? Előre is köszi
-
passatgt
aktív tag
Üdv!
Már majdnem nincs semmi gondom
Felraktam a drivert amit mondtatok, 7.11-et. Csak a drivert, és mellé az ati tray tools-t.
Amikor elindítom a gépet, kérdez valamit az ati tray tools, leokézom, és éppenhogy észrevehetően villan kettőt a kép.
Videó lájátszása most tökéletes, de a TV tunerem WinDVR-ben picikét akad. Ez lehet a videókártyától?
-
passatgt
aktív tag
Üdv!
Még mindig szenvedek
Letöröltem minden asus cuccot, felraktam a catalyst legfrissebb verzióját, majd a .net2.0-t.
Ez után a böngészőkben a google találatok linkjeinek címének egy része pirosra változott, a címeknek megváltozott a színük...
A CCC hibával leállt mindig, utánagoogleztem, és letöröltem a driver, catalystet, .net2.0-t.
Felraktam a .net-et, és a sima dispaly drivert, de továbbra is más színüek a linkek.
Mit csináljak?
Előre is köszi
Szerk: Csak firefoxban pirosak a linkek, ie-ben jó minden.
-
passatgt
aktív tag
Üdv!
Vásároltam egy új számítógépet, a videókártyám egy Asus EAH2600xt lett.
Videó lejátszásakor zöld a kép VLC mediaplayerben, windwos mediaplayerben pedig olyan, mintha pár színből és kockákból állna a kép. Hang tökéletes. Ha megnyitom a Catalyst Control Centert, akkor kétszer háromszor felvillan egy kb a monitor negyedét betöltő vízszintes fekete csík a monitor bármelyik részén.
Gondolom valami nem stimmel, de nem nagyon jövök rá mi
Legfrissebb drivert letöltöttem az Asus weblapjáról, de ez sem segített.
Előre is ksözi az ötleteket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest