- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
2,5G memória mellé még mit akarsz? (főleg hogy XP alapesetben csak 2 gigát ad a programoknak) Minek kell neked feltétlen ddr2, v. ddr3?
Ezt a váltást ügyesen megoldottam anno, és gépfejlesztéskor vettem egy AGP-t és PCIe-t is tudó alaplapot... Még olcsó is volt.
Most dúrván számolok neked: veszel egymagos procit, 3000+ -ot kapsz 5k pénzért (és még tuningot is szeretik), kétmagost 3800/4200+ -t kapsz 14k körül ramod adott, táp szintén, innen már csak vga kérdése.
Samu74: persze, mi szívunk emiatt. De ők is. Ha tudnának ellene tenni, szerintem tettek volna (gondolok itt arra, hogy van egy aktulis kártyájuk, kijön, és sorra bukja a teszteket a GF-ek ellen, mert még korai a driver. 2600-as karik meg a 7.11-ig folyamatossan gyorsultak, szal ez nekik sem jó. Meg nekünk sem)
-
Tegyük fel, hogy nem őskövület gépről van szó: jó esetben van benne 1GB DDR 400 ram, az már használható. A PCI-e vga meg olcsóbb mint az AGP-s, tehát ha levonjuk a mostani alaplap+proci árát, kb. 10-20k lesz, + a vga ára. Nem tudom mennyit szánsz gép fejlesztésre, de nem lehet 5e FT-ból új gépet venni...
Szerk.: hozzáteszem használt árakról írok, újonnan már nem nagyon lehet kapni S939-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nyaralás topik
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest