- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bruticus
csendes tag
Valaki modja már meg,hogy az ati hd2600xt vagy az ati hd3650 a jobb és erősebb kari ..játékra kellene és agp.-s verzióról van szó
előre is thx.
-
Bruticus
csendes tag
óóóóó ..köszi Gyuri27...
most irt ipon hogy van 256-ba...
amugy mért nem kell 512??
-
Bruticus
csendes tag
válasz
Gyuri27 #10883 üzenetére
köszi ..de már kérdtem tőlük !! ..az ipontól
512es nem votl nekik inkább ugymondom hogy iceQ-s nem volt nekik...csak sima fanos!
256mb-be nemtudom van e nekik iceqba..most irtam nekik..de szerintem hanem volt 512 iceq akkor nemsok remény van 256-ras sem mind1 várom a válaszukat..sima fanos van mind2ből..tudsz válaszolni a fentebb tett kérdéseimre?
és hogyérted ezt hogy nem kell 512mb ?!
thx
-
Bruticus
csendes tag
Helló!
A közeljövöben szeretnék vásárolni egy agp-s karit csak nemtom melyiketSapphire hd2600xt 512mb gddr3 agp
Sapphire hd3650 512mb gddr3 agpe 2 kártya közül melyik éri meg jobban,melyika gyorsabb,melyika jobb..játékra kellene ...
illetve mennyire marad le a sapphire hd2600xt.-je a HIS hd2600xt iceq hütéses verziótól
eredetileg..His hd2600xt 256/512mb gddr3 IceQ agp akartam venni mostanáig de neten tegnap volt a 7.dik bolt ahol elutasítottak..mert már "kifuto volt" " importőr már nem tudja telejsiteni" " már nem gyártják" válaszokat kaptam...
esetleg adhattok olyan bolt címet aholHis hd2600xt 256/512mb gddr3 IceQ agp.-t még lehet kapni!!!
üdv
-
Bruticus
csendes tag
Szevasztok!
Most készülök venni egy franya kis vidikarit.Én sapphire hd2600xt 512 gddr3 agp.-re gondoltam agp-s verzióra.Azt kérdezem hogy mennyire fasza ez a kari, csak azért kérdezem mert valahol olvastam hogy a gef 7600Gt is veri, mert több a futoszalagja.Asszem 12 van a 7600gt a radeonnak meg még mindig csak 4 van és ez vonatkozik a hd 3xxx szériára is.Emelik emleik a gpu-t meg a memófrekit, de a belső ugyan az maradt?!..valaki mondja már el az igaszágot.
elég nehéz elhinnem hisz..a 7600gt majdnem 2 éves kártya és csak dx9 es.
8600gt pedig asszem nemlehet kapni agp-be..igy marad a radeon.amugy is radeonom van jól bevált csak mostmár a game-k alá kell ám vas!esetleg valaki linket adhatna tesztről, vagy csak egyszerüen elmondhatná nézőpontját ...
elöre is thx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Max
- bambano: Bambanő háza tája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest