Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
B.attila #407 üzenetére
Vegyél Xpertvision 2600pro OC-t, azon van 1 analog kimenet, 1 DVI, és egy HDMI aljzat, szóval lehet válogatni....
Vanilisárönk: FSP-hez annyit fűzök hozzá, hogy egy 350W-s tulaja vagyok, és egy A64 tuningolt egymagos, meg egy 2600pro nem volt elég a normális leterheléséhez, a vidkariknak fentartott tápágat külön leterheltem 15W körül ellenállásokkal, azóta kivan egyenlítve, és megszünt a ciripelés mikora gép nem csinált semmit. Szal szerintem egy jó táp itt kezdődik.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
B.attila #389 üzenetére
Amikor még csak reklámozva volt a Hd2600, akkor az Asus mutogatott belőle natív HDMI csatis verziót, de azóta se láttam forgalomba sajna. Megértem az átalakító elleni érveidet, sok kényelmetlenséget okozhatnak, de ha csak nem gyárt az ATI (vagy valamelyik partnere) ilyen kábelt, akkor nem hiszem, hogy lesz külön, mivel ők saját megoldással a DVI-on át tolják ki a hangot.
-
Komplikato
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Házimozi belépő szinten
- gerner1
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Medence topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest