- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flatron710
tag
válasz
IIIstIII #1113 üzenetére
Tudom, hogy nem sokat számít, mert úgyis megcáfolják vagy 27-en, de nekem nagyon csendes a Sapphire kártyám... Sőt...
Igaz akik 0 zajszinthez szoktak, azoknak biztos, hogy hangos.
Én nemrég cseréltem le a régi kártyámat erre és az első pár napban folyamatosan figyeltem, mert olyan halk volt, hogy azt hittem megállt... -
szatyi85
csendes tag
-
Komplikato
veterán
válasz
IIIstIII #1064 üzenetére
Nem is tudom, szerintem az EP2 még nem jelent meg, de mostanában fog. Igen a full kártyához jár HL2-Ep2, Portal és Team Fortress 2. (Valamint összes ATI kártyáhot HL2 Deatmatch, HL2 Lost Coast, meg talán a Source DoD.)
Húzásról nem tudok mit mondani. Passzívból állítólag a Giga elég jó, valaki írta, hogy 54 fok körül 2D-ben és 71 fok körül 3D-ben egy eléggé szűk XPC-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest