- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem lehet, hogy a kártya kilazult a foglalatban, és nem teljes sávszélességgel működik? Itt a fórumon már találkoztam olyan illetővel, akinek ez volt a baja. Nem volt megfelelően rögzítve a kártya, és csak 1x-es sebességgel működött. Ezt a GPU-Z meg is mutatja. Jó lenne erről látni egy screenshot-ot.
-
fer
őstag
Egyszer nekem is visszafogta a rendszeremet, egy rosz bios beállítás, de sajna már nem emléxem mi volt az, ez még a P4-es korszakban volt, szerintem te is nézz be a biosba! De lehet hardverhiba kezdeti jele is! Ki kéne próbálni mindent másik gépben, én a vga-val, kezdeném, aztán ramok, proci, alaplap, DE mindezek elött még egy másik táppal is meg kéne próbálni, mivel arról nem írtál semmit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tenisz topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Revolut
- További aktív témák...
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest