Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi0401
tag
Sziasztok
Ma megpróbáltam a lehetetlent újra, vistára feltelepíteni a videókártya drivert de nem nagyon jött össze.
A videókártya egyébként agp-s, ezekkel a driverekkel próbáltam:
agp-hotfix_vista32_67245,
cat8.6beta-vista-32-64-[Guru3D.com],
8-8_vista32_dd_ccc_wdm_enu_67980.
Próbáltam az eszközkezelöből is, de azzal sem jártam sikerrel.
Ha valakinek agp-s kártyája van és sikerült felraknia a drivert rendesen, nagyon szépen megköszöném ha leírná hogy csinálta.
Köszi szépen. -
norbi0401
tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy kb. 1.5 hónapja vettem a kártyát és tegnap óta elkezdett ciripelni. Lehúztam a videókártyát és vissza akkor megszűnt, de reggel újra el kezdett ciripelni.
A kártya nem volt húzva, van arra esélyem kicseréljék vagy ilyenre nem vonatkozik a garancia. -
norbi0401
tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy vista-n egyáltalán nem ismeri fel a videókártyát.
Ma raktam fel a vista-t, leszedtem a legújabb nvidia chipset drivert( nvidia nforce v18.07) és a 8.3 vista-s drivert.
Első lépésben felraktam a nvidia drivert és utána a vga drivert.
A vga-ra azt írja ki szabványos grafikus adapter, processzor típusa: Ati atombios, 8bit, az összes elérhető grafikus memória 16Mb.
Próbáltam a 7.1-es driverrel is de azzal sem müködik, manuális módon is próbáltam de úgysem müködik nem ismeri fel, hogy 2600XT.
Melyik driverrel próbáljam?
Ja és agp-és a videókártya.
Köszi szépen előre is minden segítséget. -
norbi0401
tag
válasz
rumkola #7209 üzenetére
Köszi a választ, de viszzaolvastam még tovább is előbb egy omega driverrel próbálkoztam de az nem müködött de ezzel igen.
Crysis-ban néha az írás elmosódik, mitől lehet ez feljebb olvastam, hogy a táp lehet a baja kevés lenne neki, pénteken vettem.
Mégegyszer köszi a választ. -
norbi0401
tag
Sziasztok
Nekem olyan problémám lenne, hogy 2 napja vettem egy ilyen kártyát(agp), ma felraktam a Crysis-t és a Need for Speed ProStreet-et.
Betölti a játékot és amikor játszani akarok akkor újraindul a gép.(Mindkettőnél)
Gép: Athlon 3000+, 2GB DDR, HD 2600XT(512MB), Chieftec 400W
Ha valaki tudja mi lehet probléma, kérem segítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest