- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Magisk
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
kriszbon #14319 üzenetére
Nekem először a 2600XT-émet egy Prescott 640-es hajtotta ( 2MB L2, 800Mhz, @3,7Ghz), és hát nem volt az olyan borzasztó így van.
De amikor mellévágtam az új E4500-ast akkor volt csak hajdermennykű villámgyors.
Egyszerűen látványosan megtáltosodott minden létező alkalmazás, játék stb.... A Crysis egyenesen dupla olyan gyors lett. Nem röccent meg robbanáskor, megszűntek a lagok, mint ha egy teljesen új VGA-t is kaptam volna, ami legalább 2x-szer olyan gyors.
Akárki akármit mond, ha már van egy 2600XT/8600GT szintű VGA-nk, akkor legalább ne gyengítsük már tovább egy gyenge processzorral a platformot.
nem azt mondom, hogy nem elég alá egy egy magos proci, hogy valamennyire dolgozzon, de a játékok igen is igénylik a 2 magot (vagy akár többet is), és ha megfosztjuk őket ettől, azt csúnyán megbosszulják. -
Mikee868
tag
válasz
kriszbon #14022 üzenetére
Azért nem mindegy hogy 7ezer forint vagy 14ezer egy kártya most perpill 7ezrem van rá. Mosmár úgyse veszek másikat majd talán máskor. Inkább arra kérek ötletet hogy miből barkácsoljak rá másik hűtést? Én egy P3-as vagy valami hasonló ventire gondoltam azt kifúrom a felfogatási pontoknak megfelelően és kész tudom hogy elég nagy az a hűtő de pl egy ilyet raktam a gf4 mx440-emre és még passívan is simán megy vele a kari és alig melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Apple asztali gépek
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest