Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
kriszbon
üzenetére
Nekem először a 2600XT-émet egy Prescott 640-es hajtotta ( 2MB L2, 800Mhz, @3,7Ghz), és hát nem volt az olyan borzasztó így van.
De amikor mellévágtam az új E4500-ast akkor volt csak hajdermennykű villámgyors.

Egyszerűen látványosan megtáltosodott minden létező alkalmazás, játék stb.... A Crysis egyenesen dupla olyan gyors lett. Nem röccent meg robbanáskor, megszűntek a lagok, mint ha egy teljesen új VGA-t is kaptam volna, ami legalább 2x-szer olyan gyors.
Akárki akármit mond, ha már van egy 2600XT/8600GT szintű VGA-nk, akkor legalább ne gyengítsük már tovább egy gyenge processzorral a platformot.
nem azt mondom, hogy nem elég alá egy egy magos proci, hogy valamennyire dolgozzon, de a játékok igen is igénylik a 2 magot (vagy akár többet is), és ha megfosztjuk őket ettől, azt csúnyán megbosszulják. -
Mikee868
tag
válasz
kriszbon
üzenetére
Azért nem mindegy hogy 7ezer forint vagy 14ezer egy kártya most perpill 7ezrem van rá. Mosmár úgyse veszek másikat majd talán máskor. Inkább arra kérek ötletet hogy miből barkácsoljak rá másik hűtést? Én egy P3-as vagy valami hasonló ventire gondoltam azt kifúrom a felfogatási pontoknak megfelelően és kész tudom hogy elég nagy az a hűtő de pl egy ilyet raktam a gf4 mx440-emre és még passívan is simán megy vele a kari és alig melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars Outlaws teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- Pánik a memóriapiacon
- Arc Raiders
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kedvenc zene a mai napra
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest