- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akinek 2600XT-je van, annak ez a proci.VGA kombináció elég is lehet. Aki ilyen géppel rendelkezik, nyilván nem akar az überbrutál modern, DX11-es játékokkal játszani. Én pl. 8600GT-vel, igaz, hogy low beállításokkal, még Crysis-oztam is. S a 8600GT kb. 2600XT szintű kártya. A régebbi dolgok meg teljesen jól mentek rajta.
-
törölt tag
A 2600XT-hez valóban kevés a Prescott 3.0. Nekem kétmagos, 64bites, Presler maggal szerelt Pentium-D 3.4 GHz-es procim van, és még ez is jócskán visszafogja a VGA karikat a leggyengébb asztali Core 2 Duo-khoz viszonyítva.
-
törölt tag
Pedig itt a fórumon volt rá példa. A srác csinált egy screenshot-ot a GPU-Z-ről, és ott jelezte is, hogy csak 1x-esen megy. Akkor ajánlottam a gyereknek, hogy kapcsolja ki, majd igazítsa meg. Megcsinálta, és egy csapásra megjavult. A srác nem győzött hálálkodni.
Ilyenkor előfordulhat, hogy a PCI-express slotban nem mindegyik érintkező érintkezik, mivel a csatlakozók a gép hátuljától kezdődnek. Azért olyan rövidek az 1x-es, 4x-es csatlakozók, mert csak annyi érintkezőjük van, ami ehhez a sebességhez kell. Ha a kártya a végénél a rögzítőmechanizmussal nincs jól lerögzítve, előfordulhat, hogy az azon a végén lévő csatlakozók nem érintkeznek. -
törölt tag
Nem lehet, hogy a kártya kilazult a foglalatban, és nem teljes sávszélességgel működik? Itt a fórumon már találkoztam olyan illetővel, akinek ez volt a baja. Nem volt megfelelően rögzítve a kártya, és csak 1x-es sebességgel működött. Ezt a GPU-Z meg is mutatja. Jó lenne erről látni egy screenshot-ot.
-
-
törölt tag
válasz
McBJani #14196 üzenetére
Régebben, úgy 2004-2005. környékén nekem is volt ATI kártyám, egy 9550-es. A Catalyst driverekre akkor is jellemző volt az, hogy általában a kártyák megjelenésekor kint lévő, vagy egy kicsit későbbi driver volt a legjobb, legstabilabb, a legújabbakkal többnyire mindig gond volt. Én azt a kártyát a 4.11-es driverrel használtam, mert ezzel volt a leggyorsabb és legstabilabb. A későbbiekkel lassabb is volt, és a játékokban többnyie textúrahibákat is vétett. Úgy látom, Catalyst fronton ma is hasonló a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest