- iPhone topik
- Apple Watch
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
Nekem volt ATI és NV is felváltva többször. Ezt a szebb a képe marhaságot sohasem értettem. És nem csak én, hanem egyik ismerősöm se akinél rákérdeztem erre. Szebb a képe.. beszarás
DDDDDDDDD
Esetleg annyi különbség van, hogy az NV-nél driverből állíthatod a digital vibrance-t ami alapból nulla, az ATI-nál meg feljebb van tolva pivcit. Ezért élénkebbek ATI vga kártya színei egy lehelletnyivel. De mondom, ez NV driverből állítható akár a csillagos égig. -
horvathkrisz
addikt
nézd, erre annyit tudok mondani hogy én is tisztában voltam ezzel a hibalehetőséggel, megkockáztattam a Sapphire kártyát és rosszul jártam.Bár ebből még nem kell senkinek statisztikát csinálnia (mivel nem is lehet), mindenki olyan kártyát vesz amilyet szeretne.
A képminőségről meg annyit, hogy az nVidia 8-as szériának már nagyon szép a képminősége, de erről este még írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest