- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpas
csendes tag
válasz
Kis zöld izé #9148 üzenetére
Én nem értek hozzá, ha azt mondják h elég jól ki tudja hajtani a HD2600 prot akkor vedd azt, én megjártam a celeroncsal és a HD2600 XT-vel, nem ment rajta semmi, majdnem teljes konfigcsere következett, és persze AGP-s verzió mivel a megvett VGA is az volt... Mondjuk most megvagyok vele elégedve, a néha meglátszik a driverprobléma de megleszek vele míg egyetemre kerülök.
Én se akartam ekkora kiadásokba bocsátkozni, ideges voltam a váratlan költekezések miatt de muszály volt, a celeron nem tudta kihalytani. (mondjuk nekem még rosszabb volt mint a tiéd most meg AGP 4x (!) alaplap)
Új hozzászólás Aktív témák
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest