Hirdetés
- Redmi Note 13 4G
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Fold?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
válasz
belaazallat
üzenetére
igen, de a hűtője 30%on pörög (legalábbis az XpertVision és ASUS kártyámon is ez volt/van defaultban), és én úgy látom, hogy Catalyst alól ezt az értéket nem lehet állítani (hacsak nem a CCC dinamikusan szabályozza, de ezt kétlem), de 3rd party szoftverrel lehetséges - pl. az ASUS kártyámhoz mellékeltek egy gyári szoftvert, ami tuningra (850/850...szóval nem sok haszna van...), monitorozásra és venti-állításra szolgál, de ugyanilyen jó (hanem jobb) a RivaTuner 2.04. Ebben be lehet állítani, hogy 2D, low3D és hard 3D-ben milyen százalékban pörögjön a ventije.
más: tegnap a Reasont tanulmányoztam, tehát meg volt nyitva a program, mellette stream-tutorialt néztem hozzá FireFox 2.0.0.6-ban, és mindannyiszor a VPU recover alaphelyzetbe állította a kártyát, mert '' az illesztőprogram nem tudta a kellő információkat elküldeni az alkalmazásnak'', vagy vmi hasonló volt a hibaüzi. Ez sztem vmi CCC-bug lehet, és csak akkor jött elő, ha a streamet néztem FF-ban. IE7 alatt nem jött elő érdekes módon. De lehet, hogy kikapcsolom a VPU-recovert, mivel se nem tuningolok, se nem nagyon játszom, tehát elvileg nem szabadna minek kifektetni aktív használat közben a GPU-t, nem kell nekem a bugokkal szívnom, ha nem muszáj...
talán az új Catalysttal javul ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- BestBuy ruhás topik
- Steam Deck
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest