- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
válasz
belaazallat
üzenetére
igen, de a hűtője 30%on pörög (legalábbis az XpertVision és ASUS kártyámon is ez volt/van defaultban), és én úgy látom, hogy Catalyst alól ezt az értéket nem lehet állítani (hacsak nem a CCC dinamikusan szabályozza, de ezt kétlem), de 3rd party szoftverrel lehetséges - pl. az ASUS kártyámhoz mellékeltek egy gyári szoftvert, ami tuningra (850/850...szóval nem sok haszna van...), monitorozásra és venti-állításra szolgál, de ugyanilyen jó (hanem jobb) a RivaTuner 2.04. Ebben be lehet állítani, hogy 2D, low3D és hard 3D-ben milyen százalékban pörögjön a ventije.
más: tegnap a Reasont tanulmányoztam, tehát meg volt nyitva a program, mellette stream-tutorialt néztem hozzá FireFox 2.0.0.6-ban, és mindannyiszor a VPU recover alaphelyzetbe állította a kártyát, mert '' az illesztőprogram nem tudta a kellő információkat elküldeni az alkalmazásnak'', vagy vmi hasonló volt a hibaüzi. Ez sztem vmi CCC-bug lehet, és csak akkor jött elő, ha a streamet néztem FF-ban. IE7 alatt nem jött elő érdekes módon. De lehet, hogy kikapcsolom a VPU-recovert, mivel se nem tuningolok, se nem nagyon játszom, tehát elvileg nem szabadna minek kifektetni aktív használat közben a GPU-t, nem kell nekem a bugokkal szívnom, ha nem muszáj...
talán az új Catalysttal javul ez
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB Garanciával!
- ZOTAC Twin Edge RTX 4060 Ti 8GB OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest