- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
phallos
tag
Hali!
Kb. 2 hete nekem is egy Sapphire 2600xt üzemel a masinámban, de van egy kis gondom:
5-8 percenként fogja magát és leteszi a win tálcájára az éppen futó játékot, de nem zárja be.
Ezt az elmúlt 2 napban csinálja, addig nem volt semmi ilyen gond.Próbálkoztam újabb és régebbi (gyári) driverekkel, de ugyanezt produkálják. Ezek telepítése közben/után pedig mindig gond van a CCC-vel: nem hajlandó felmenni, vagy ha fel is megy, akkor nem tudom használni, mert jön a hibaüzenet:
"A Catalsyt Control Centre: Host application hibát észlelt, ezért leállt."Ha van vmi ötletetek a probléma megoldására, várom szeretettel, mert b*szottul idegesítő, hogy állandóan leteszi akciózás közben a tálcára a programot!
( a CCC annyira nem lényeges, úgysem használom. Bár lehet ez a gond, de nem vagyok nagy szakértő ilyen téren )
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- GPU órajele, Memória órajele nyugalmi állapotban maximum (RTX3080TI)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő