Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz
CPT.Pirk #1702 üzenetére
Ez így van, de pl. a 6600 Gt gyári hűtővel így ment 1 évig amíg lecseréltem VF900Cu-ra és nem volt semmi problémája...
Game alatt 105 fokos volt a GPU és környezete 80-90 fok, amire a kondenzátorok lettek tervezve...
A sok gond inkább a gyártás kezdetlegessége miatt van ezeknél a kártyáknál, sztem... és nem a hűtés hiányossága okozza.
Nálam a az ASUS néha nem indul el, másodszori startra mindig elindult, eddig összesen 3x nem startolt, ha elindul no problem, akát 48 órán kersztűl megy, ha végleg beáll azonnal csere... nem tudom mi okozza a gondot..
Teszteltem lehúzott hűtővel is, nem állt le, 110 fokra melegedett 30 perc játék alatt, de nem állt meg és nem hibázott, a hiba oka más... nem jöttem rá mi okozza...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Street Fighter - Íme az új mozifilm teljes szereplőgárdája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest