Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
hali
arra van valami ötletetek, hogy az msi ati radeon hd 2600xt (256mb asszem) silent kártyámmal miért kell a hellgate london kaliberű játékokat 1024x768 felbontásban játszanom és az összes world detailt, shadert, egyéb csicsa opciókat közepesre, alacsonyra vagy abszolút nullára állítanom, hogy ne akadjon a kép ha pl egérrel körbefordulok és szétnézek a terepen? van mellé 2gb ram is a gépben. nagyjából ez a helyzet a prince caspian játékkal is, a lostot is kellett butítanom stb. azért 25ezres kártyától már nem ezt várja el az ember...
a játék mellett nem szoktam soha semmit futtatni a háttérben ami esetleg lassítaná még.
thxmod: proci core2 duo 2,2ghz szal elég erős gépecske úgyhogy nem értem miért kell sz*rakodnia a játékokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
a játék mellett nem szoktam soha semmit futtatni a háttérben ami esetleg lassítaná még.