Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
vargalex #13715 üzenetére
dede, dvi csatin megy ki az agp kariknál is, ha van benne hdmi audio. a driverben alapból benne is kell lennie és telepítés közben feltornássza magát az is, és berakja default hangeszköznek. nem lehet hogy vistád van? avagy a 64bitességben rejlik talán a hiba, ahogy nézem a cuccaid, nézz hozzá netről legújabb 64-es drivert. ha ez sem segít, akkor rejtély. gugliban nem találtam ilyen jellegű problémát, csak olyat, hogy nem szól, de hogy ne látszódjon az eszköz a gépen, olyat nem.
btw most néztem ati oldalán, csak pcie-hez van 64bites driver. -
Louloudaki
aktív tag
és az létezik, hogy ha felhúzom a procit és ezáltal az több feszt kap, akkor a 400-as táp már nem bírja el? mert hogy alaplaphoz kapott tuningprogival win futás közben feltornásztam 2200ról 2600ra és azon nyomban eltűnt a kép, nagy feketeség, és csak reset segített, mert azzal visszaállt utána 2200ra.
-
Louloudaki
aktív tag
pár hsszel előbb írtam róla, hellgate londonról van szó (2007 végi játék), most már csak 1024x768, a megjelenítés részleteit nagyon magasról levettem magasra meg közepesre, legújabb catalyst van fönt, játékhoz is letöltöttem patchet, és mielőtt indítom a játékot, windows taskmanagerben kilődösök mindent ami system trayben vagy háttérben fut (nyomtató progi, adobe stb, tehát csak az marad ami feltétlen kell a win futásához). de ha sok szereplő mozog lő és gyilkol a pályán, akkor belassul jópár másodpercre, míg kiszámolja hogy ki hol mit csinál, mennyit sérült/sebzett. még azt lehet hogy kipróbálom, hogy fogok egy szobai vencsit és fújatom vele a karit
hátha pár fokkal hidegebben jobban megy.
codegen ház van benne valami táppal amivel együtt adták. a vargáné félét meg nem ér szidni, a régi gépemben az van és 6 éve kifogástalanul megy.
-
Louloudaki
aktív tag
értem, köszi, akkor jó ez a táp továbbra is ami van
de mér írnak ilyeneket, hogy 450W kell és slusszpassz?
2007ben kijött játéknak még nem kéne szaggatnia, nem? na mindegy, asszem ebbe bele kell törődnöm, majd türelmesen kivárom, hogy kiszámolja mi történik és folytassa.
-
Louloudaki
aktív tag
felmerült egy érdekes dolog most hogy kezembe akadt a kari doboza, nevezetesen hogy ajánlott táp hozzá 450W nekem meg 400W van a gépben. erről megy a kari (silent verzió), 2.2 core2 duo proci, 2x1gb ram, 160gb sata vinyó, lg ide dvd-rw, gigabyte alaplap meg 2db vinyóhűtő kisvencsi. kérdés hogy kellene-e még az a +50W? mert hogy lassan 1 éve megy így. viszont a játékok néha beszaggatnak, hiába toltam fel a legújabb catalystot. van olyan, hogy feszültésgingadozást okoz esetleg a kisebb táp? vagy egyéb gondot?
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
tzsolesz #13342 üzenetére
köszi szépen, akkor hétvégén lesz egy win reinstall aztán meglátjuk. azzal a catalisttal/driverrel driverrel megy, amik a hozzá adott cd-n voltak... catalistban minden beállítást feltoltam maxra. egyébként ennek a catalistnak mi a gyakorlati haszna, ha úgyis a játékon belül bütyköli az ember az effekteket?
a procin én inkább nem matatnék, nem értek hozzá és elcseszni nem akarom.a többieknek thx a kártya árához fűzött "hasznos" megjegyzéseket, de nem ez volt a kérdésem... amúgy meg májusban vettem, nem most. talán azért került annyiba.
-
Louloudaki
aktív tag
hali
arra van valami ötletetek, hogy az msi ati radeon hd 2600xt (256mb asszem) silent kártyámmal miért kell a hellgate london kaliberű játékokat 1024x768 felbontásban játszanom és az összes world detailt, shadert, egyéb csicsa opciókat közepesre, alacsonyra vagy abszolút nullára állítanom, hogy ne akadjon a kép ha pl egérrel körbefordulok és szétnézek a terepen? van mellé 2gb ram is a gépben. nagyjából ez a helyzet a prince caspian játékkal is, a lostot is kellett butítanom stb. azért 25ezres kártyától már nem ezt várja el az ember...a játék mellett nem szoktam soha semmit futtatni a háttérben ami esetleg lassítaná még.
thxmod: proci core2 duo 2,2ghz szal elég erős gépecske úgyhogy nem értem miért kell sz*rakodnia a játékokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest