- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
methyl
tag
válasz
Sir Psycho #280 üzenetére
Na felraktam az ATI 7.11-es drivert, de manuálisan .inf-ként hozzáadva. Hozzá telepítettem még az ATI Tray Tools-t. Már nem jelentkeznek a 2D hibák, minden megy rendesen.
Viszont egy kérdésem lenne: lehetséges az hogy az ATI Tray tools nem optimalizálja automatikusan a Direct3D effekteket???
Csak azért mert megy minden gyorsan, játékban (Painkiller), de néha mondjuk 2percenként van egy olyan mozzanat amikor kicsit megakad egy századmásodpercre. Tök érdekes, de nem nevezném hibának, csak annyi mint ha az előző ccc-s 7.10-es driverral sokkal folytonosabb lett volna a játékmenet... Ezzel meg néha mint ha bufferolna egyet... vagy nemtudom.
Vagy hülyeséget kérdezek? -
methyl
tag
válasz
Sir Psycho #280 üzenetére
Köszi az info-t Sir Psycho! Este megpróbálom a még egyszer, szerencsére nem ismeretlen számomra a manuális telepítés. (még a Windows 95-ben jól elsajátítottam
)
Bár a dd-t is megpróbáltam szimplán felrakni, de nem sikerült, ugyanez volt a hibaüzenet.
Este visszatérek... -
methyl
tag
válasz
#31757056 #277 üzenetére
Hát nekem ez a driver sem jött be lehet. Van egy kis szopi-nyali....
A telepítésig csak félig jutok el, előkészíti a file-okat, de felrakni nem akarja...
Három képernyőben illusztrálom, hogy miket produkál a telepítő...
Számomra gyanús:
[link]
[link]
[link]Ti nem találkoztatok hasonlóval?
Szerintetek mitől lehet...
A régit vissza raktam simán, de most a Visiontek-es verziót... A helyzet tulajdonképp változatlan... Lehet hogy megpróbálom az Omega drivert. -
methyl
tag
Köszi a hírt Cayman!
Ma már ki is próbálom.... pont jó hogy kijött, mert már kezdtem türelmetlen lenni.
-
methyl
tag
Mikor lesz már ATI 7.11 ??????
vagy már 7.12 vagy 8.0 lesz a legközelebbi???ki mondja ezt meg nekem
-
methyl
tag
válasz
Safranek #235 üzenetére
És frankón megy az Omega driverrel a HD2400?
Mert én a honlapon a supportált kártyák közt csak Radeon 7x00/VE/LE, Radeon 8500/LE, Radeon 9x00/SE/Pro/XT/TX, Radeon X Series /SE/Pro/XT/PE, Radeon X 1k Series, All Mobility Radeons (M6 and up) típusokat látok.
A hiba nem jelentkezik ha Omega drivert használsz? -
methyl
tag
-
methyl
tag
Nem tudok róla hogy a HYPERMEMORY-t ki lehetne kapcsolni, de ettől függetlenül előfordulhat hogy igen.... csak én nem tudok róla.
Mindenesetre engem kurvára zavarnak azok a driver hibák ami miatt 2D-ben néha scrollozáskor előfordul némi képhiba.
Van úgy hogy napi 3-szor küld az ATI-nak hibajelnetést a VPU Recoverer.....!
3D-ben kurva jól megy minden amúgy. Painkiller-rel nyomtam ma sokat.
Már nagyon várom az új 7.11-es catalyt control centert épp ezért. -
methyl
tag
válasz
1igbetyar #219 üzenetére
Én a helyedben Gigabyte HD 2400 XT-t vennék, ha már ilyen jó áron megkapod. Én ezért az árért anno PRO-t tudtam venni.
Szerintem a Gigabyte HD 2400-nél a hűtés is igényesen van megcsinálva...
Bár az MSI kártya is jó minőségű gyártmány, azért valahogy a Gigabyte szimpatikusabb, főleg hogy a többiben PRO van. De ha nagyon hónap végén vagy már és kevés a pénzed, akkor az MSI RX 2400-at javaslom. Talán ahhoz még valami MSI StarOSD támogatás is van, nem lehet rossz az sem.
Viszont az RX 1500 -es az felejtő, annyira nem nagy durranás az a kártya, akkora teljesítményt ez is fog hozni (mármint a HD 2400-es sorozat).
Én nekem ez a tanácsom.
Igazából én is mindig a belépőszint környékén táncolok video károly ügyben, mert az értéktelenedik el a leghamarabb ahogy észrevettem, tehát nem mindig éri meg nagyon sokat rákölteni annak, aki nem Hardcore Gamer.
Remélem hasznos valamennnyire a tánácsom.
-
methyl
tag
válasz
::Trunks:: #215 üzenetére
Az XT-nél 500/1000 MHz a GPU/Mem frekvencia.
Amúgy ez a hiba nálam is fullra jelentkezik Gigabyte 2400 Pro-n, csak annyi, hogy még winampba is, meg egyéb teljesképernyős scrollozható alkalmazásoknál is telefossa a képernyőt 2D-ben.
Ja és nalam sincs tuning....
Állítólag csak XP-ben van ez a hiba.
Most visszaraktam a gyári driver-t, amit kaptam hozzá CD-n, megnézem azzal is..Ne aggódj, nem csak Nálad van ez a jelenség.
-
methyl
tag
Igazatok van egy picit.
A 2400 Pro egy picit gyengébb mint az előző sorozat. Az HIS ICEQ X1300 Turbo -m nagyobb teljesítményt hozott ennél.
De az is lehet hogy ezek még csak a dirverek hiányosságai,,,,
...én például már kurvára várom az új drivert, mert ezek 2D scrollozási hibák már unalmasak XP alatt!
7.9.-nél mik voltak a visszajelzések? jó volt az a driver version? -
methyl
tag
-
methyl
tag
Sziasztok mint már írtam, HD 2400 Pro Gigabyte karim van. A 7.10-es driver van fenn.
És néha vannak 2D bug-ok, főleg amikor scrollozok vmi internet böngészőben, vagy nagyobb képeken.
De ha leteszem tálcára az alkalmazást és újra felhozom, akkor megoldódik...
Ez driver bug? Vagy a kártya hiba lehet? Ritkán csinálja és mindig máshol, szóval én inkább driverre gyanakszom...
Mit tegyek???
Illusztrálom a hibákat pár screenshot részlettel:
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/071023/VGA_error__1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/071023/VGA_error__1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/071023/VGA_error__2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/071023/VGA_error__2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url] -
methyl
tag
Sziasztok!
Tegnap gazdája lettem egy Gigabyte HD 2400 Pro Radeon -nak, ma felpróbáltam rakni, de mind az új 7.10 catalyst, mind a gyári install CD után még mindig lát egy ismeretlen PCI eszközt....
Ez miért van? Amúgy a VGA kártyát már látja, mert az eszközkezelőben látom, de emiatt az ismeretlen PCI eszköz miatt nem akar automatikusan betöltődni a CCC.
Mit csináljak szerintetek?
Szedjek le mindent? (Az előző kártyám is HIS RADEON X1300 volt, de az ATI szoftver-eltávolítóval megpróbáltam eltávolítani, de a Hydravison-t valamiért nem tudta...(iKernel hiba))
Amúgy ezenkívül megy minden szépen.... Bár játék alatt még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest