- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
sycorax182
tag
van hozzá driver, nem tudom már, hogy hol sikerült megtalálnom. 9.4es+hotfix. ha kell, akkor átküldöm. nekem műxik win7tel.
Anno, mikor tavalyelőtt karácsonykor megvettem a kártyát, nem működött, szerviz -> azt mondják semmi baja. Aha, kiderült, hogy a gyári driver nem jó LOOL. Azóta is csak 1 db működő verzióm van hozzá.... Ez az első ati kártyám és az utolsó is. Jó kártya, de a support az szörnyű. Nagyot csalódtam az AMD-ben, pedig nekem azelőtt csak AMD gépem volt, időközben az is beszart, kipróbáltam az intelt, egyelőre tetszik. Bocs, ez egy kicsit más tészta, csak érzékeltettem, hogy pedig igen elkötelezett híve voltam az AMD-nek, de most már azt mondom: soha többet. (főleg, hogy eddig minden amd-s procimat, vagy lapomat azért kellett cserélni, mert tönkrement, apám meg inteles, neki ilyen gondja sosem volt) bocs az offért. -
Tulajdonképpen,még a hardvergyártóknak Windows 7 még nem is létezik....Ha ég nem teljes verzió,honnan tudják,hogy hogyan állítsák be a drivert?!Vedd meg a kártyát mert nagyon jó, de még várni kell vele. Ha meg van már w.7 driver akkor az kamu.Ha,csak nem intel kártya, azoknak már lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest