Keresés

Aktív témák

• Neck

veterán

válasz _Volkovy_ #2450 üzenetére

Nézd, nem érdekel, hogy hol vetted a 9800Prodat, de nem újonnan, hacsak nem áfa nélkül. Ő vsz új árakat nézett. Akkor? Van akinek a garancia számít.
    Egyébként meg ha tudsz annyiért, akkor vegyél egyet nekem is. Újonnan, garral, fával.Vagy fa nélkül ha le tudod írni magadnak.

És nemtom miért kell idejönni cseszegetni az embereket.
    Most mi bajod van velem?
    Az XTkre írtam alternatívát.Az egy dolog h ár/teljesítményben nem annyira éri meg. Azonban még így is sokkal jobban megéri azoktól, amiket ő írt.
    Azért írtam ezt, mert a 9600XTk közül szvsz ezt a Gecube-ot éri meg legjobban megvenni, és ha felnézel a topic címére, ez a 9600XT Topic, és gondoltam azért kérdi itt, mert feltétlen ilyent akar venni, és arra irányult a kérdése, h 9600XTk közül melyiket érdemes venni. Szal ajánlottam neki egyet. Ha meg ezzel nincs megelégedve, akkor jelzi, én meg átküldöm a 600db ''milyen VGA-t vegyek'' topic valamelyikébe, ahol elmagyarázom neki, hogy 6600GTt most jobban megéri venni.

6600GTt éri meg venni, ezért az is ott volt, remélem nem kerülte el a figyelmedet.
    Imádom a szelektív fikázókat.Ha már eljutottál a PH nagyúr szintre, akkor gondolom kéne annyi türelemnek lenni benned, hogy nem ''beugrasz'' egy-egy topicba, és lefikázod aki amit éppen ír.
    Ha érdemileg hozzászólsz a témához, vagy rávilágítasz a tévedésemre,akkor megköszönöm. De ez nem tetszik, még akkor sem ha PH! Nagyúr vagy.

Elégedett vagy?

MOD: Mérgemben még el is írtam :D

[Szerkesztve]

• Neck

veterán

válasz _Volkovy_ #2445 üzenetére

1: Ez a kedvenc Smiley-em, szal no para pls.
    2: én legalább tudom hogyan kell :P

Aktív témák