- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Allien
veterán
Amíg nem tudod, mi a baja, inkább maradjon CL3-s. Igaz, lasabb tőle a rendszer, de mivel ezek szerint nem ez a gond, késöbb még lehet ugye lefele szűkiteni.
Esettleg, ne a catalist-al próbáld ki, hanem pl. omega driverrel, vagy DNA-val, hátha. Habár, ha az eredeti, tehát gyárilag hozzáadott cd-n lévővel sem megy rendessen, valszeg mindegy, mert akkor megint nem ez a gond.
-
Allien
veterán
Sajna, nem emléxem, hogy még mitől lehet ilyen gond, de a memó sem tuti (még nem győztél meg róla, bocs). Hol működött eddig, meggora fsb-n milyen beállításokkal (késleltetés), mert pl. az enyém hiába bírja a 200-s fsb-t, azt csak CL2,5-ben. Viszont, kisebb sebességről kezdtem a húzást, ahol még CL 2-re volt rakva, és természetessen egy idő után már nem bírta ezeket a beállitásokat. De, végül is a cserélgetés talán megoldja a dolgokat, csak elég kellemetlen, ha visszaviszed, és mégis megy!
-
Gordon Sultz
csendes tag
Hello! Nekem is volt hasonló problémám szinte ugyanezekkel a gondokkal (nekem is néhány perc után kilépett a játékból) azután rá jöttünk a nagy okosságra és kicseréltem a karit. Na akkor meg működött HÁLA mert akkor már majdnem elpályáztam egy LAN partiról. Próbáld ki hátha ez a baja. Üdv!
-
Allien
veterán
A kártyád csomagolásán rajta van, hogy mekkora Te kártyádnak az órajelei, és ez a FireBlade verzió gyárilag húzott! Nekem akkor lépegetett ki, ha a processzor nagyon meg lett húzva. Tehát, ha húzod a procid, akkor kicsit vedd vissza, mert egyáltalán nem biztos, hogy a kártya miatt lép ki, hiszen ha a kártyával lenne valami, akkor pl. ''szemetelne'' a kép. Elvileg memória is lehet problema. Ezeket lehet tesztelni, vagy valahol cserélgettni alkatrészt, pl. havernak átrakni a gépébe a kártyát.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest