- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Aktív témák
-
al_age
senior tag
nézd, a képszétesésnek is elég sok formáját láttam már, ebből egy példát írtam csak le.
ez pedig a memóriák túlmelegedése. a másik a driver, mert nekem az első driver ilyet csinált, nemtudom miért, de az tény hogy a kettő (driver-melegedés) másféle szétesést okozott...
szerk: én csak segíteni próbáltam......
szerk2: vidd vissza gariba a kártyát és kész.
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
c3d az club3d vagy connect3d?
nekem connect3d van és annál a gyári driverrel esett szét a kép (asszem 3.8 catalyst)
újabb driverekkel semmi gond.
tuningnál csinálhat még ilyet a kari, ilyenkor általában a memória melegszik túl.
(tapasztalatom szerint ha a gpu túl meleg, akkor fagyás van, ha a mem, akkor meg képszétesés.)
ja és ezen a kártyán van hőmérő, mind az overdive fülnél, mind az atitoolban.
bár volt egy idő, kb2 hét, amikor az overdrive fül ''eltűnt'', nemtom miért, most újra van
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Pedig jól irta! Csak Te nem nézted meg jobban, mit írt!
A felbontás ugye csak 800x600, és ezért tud vele jobb beállítással játszani. Természetessen, nagyobb felbontásnál már beszaggatna rendessen!
Azért, szerencsére Doom3 tipusu game nem lesz túl sok, szvsz. Mint ahogyan az előzőekre sem épült húde sok game. A Far Cry is shimán megy persze, közepes felbontásnál (1000x700 körül) közepes részletességekkel, ha jól emlékszem. Az pedig mégis csak jobb, mintha nem is tudna vele játszani!
-
Samee
tag
Na, ugyebár minden viszonyítás kérdése
Előtte egy sz@r 9200 SE-m volt, 640ben úgy szaggatott, mint a halál. Most ez hozzá képest nagyon jó. Amúgy: 2500+ barton 2800-on, 512 ram 400 Mhz, MSI KT4V. Szóval 800x600, minden bekapcsolva a másik videó menüben, élsimítás maxon. Nem szaggat, tökéletesen játszható. Örülök.
Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest