- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy120
csendes tag
Én nem akarom tunigolni, meg húzni. Normál alapbeállításokkal milyen ez a kártya?
Most egy öskövület Nvidia van a gépemben, de ahogy látom a többi témát a Radeonokkal mintha kevesebb lenne a baj. Max. 30 ezret akarok/tudok rákölteni, a Connect 3D-n kívül vmi még belefér ebben? Tudtok valamit ajánlani? -
CounterBoci
senior tag
hi.
ugyan ilyen karim van zalman zm80-hp+ramborda+venti ramok nagyon melegszenek nekem is. kicsit megdöntöttem a max pontszámod
Bővebben: link
miota van ramborda is csak game test 4-ben vannak hibák de ott nagyok 479/250-en. lesz jobb is mert a ramok felére nem jut levegő takar a többi borda meg a zalman majd megoldom azt is, sztem egy 9600pro alap pontszámát el lehet érni
hadd kérdezzem meg vkitől hogy az a rivatuner hibája-e hogy azt írja graphics core: RV360. én úgy tudtam sima 9600 RV350 -
uzsz
senior tag
Mért ne lenne értelme a magasabb VPU-frekvenciának? Főleg ha növelheted vele a kártya teljesítményét. Ha hajtja vki, akkor már a VPU és a RAMok végét is megnézi csak utánna dől hátra elégedetten és nézegeti az eredményeket.
A ramok nálam speciel nem melegednek sapphire kértyáról van szó. A haver c3d-jén viszont sütöttek mint álat. Az én kártyámon alapon épp hogy langyosak, ha húzom 250-260ra akkor már simán 50-60c
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest