- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy120
csendes tag
Én nem akarom tunigolni, meg húzni. Normál alapbeállításokkal milyen ez a kártya?
Most egy öskövület Nvidia van a gépemben, de ahogy látom a többi témát a Radeonokkal mintha kevesebb lenne a baj. Max. 30 ezret akarok/tudok rákölteni, a Connect 3D-n kívül vmi még belefér ebben? Tudtok valamit ajánlani? -
CounterBoci
senior tag
hi.
ugyan ilyen karim van zalman zm80-hp+ramborda+venti ramok nagyon melegszenek nekem is. kicsit megdöntöttem a max pontszámod
Bővebben: link
miota van ramborda is csak game test 4-ben vannak hibák de ott nagyok 479/250-en. lesz jobb is mert a ramok felére nem jut levegő takar a többi borda meg a zalman majd megoldom azt is, sztem egy 9600pro alap pontszámát el lehet érni
hadd kérdezzem meg vkitől hogy az a rivatuner hibája-e hogy azt írja graphics core: RV360. én úgy tudtam sima 9600 RV350 -
uzsz
senior tag
Mért ne lenne értelme a magasabb VPU-frekvenciának? Főleg ha növelheted vele a kártya teljesítményét. Ha hajtja vki, akkor már a VPU és a RAMok végét is megnézi csak utánna dől hátra elégedetten és nézegeti az eredményeket.
A ramok nálam speciel nem melegednek sapphire kértyáról van szó. A haver c3d-jén viszont sütöttek mint álat. Az én kártyámon alapon épp hogy langyosak, ha húzom 250-260ra akkor már simán 50-60c
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EAFC 25
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest